Τοντ: «Θα βρεθεί σπόνσορας σύντομα»

Αισιόδοξος πως θα βρεθεί άμεσα σπόνσορας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ.

Αισιόδοξος πως θα βρεθεί άμεσα σπόνσορας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ. Όπως υπογράμμισε, μπορεί το πρώτο ράλι του WRC της εφετινής σεζόν να πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία υποστηρικτή, όμως αυτό αναμένεται να αλλάξει σύντομα.

Αρχικά, ο Τοντ τόνισε: «Δουλεύουμε για να έχουμε μια ικανοποιητική συμφωνία για το υπόλοιπο πρωτάθλημα και τα επόμενα χρόνια. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να βρούμε τις απαιτούμενες λύσεις πριν από το Σουηδικό Ράλι».

Και συμπλήρωσε: «Εχουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να έχουμε ένα καλύτερο WRC και καλύτερους αγώνες ράλι. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί σε μια ημέρα, αλλά εάν δουλέψουμε καλά όλοι μαζί με το νέο υποστηρικτή, ο οποίος θα επιλεγεί μαζί με τους διοργανωτές των αγώνων, τους αγωνιζόμενους και τους κατασκευαστές, θα μπορούμε να επιστρέψουμε σε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Αυτό δε θα γίνει σε έναν χρόνο, νομίζω ότι αυτό αγγίζει ένα πενταετές πρόγραμμα. Τώρα ξεκινάμε το 2012, και πραγματικά πιστεύω ότι το 2013 θα είναι το επόμενο βήμα, το 2014 θα γίνει ένα ακόμη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα φτάσουμε εκεί που θα θέλουμε να είμαστε».

Τέλος, ο Τοντ υπογράμμισε: «Είναι δύο διαφορετικά θέματα. Το WRC είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της FIA και το IRC είναι ένα εμπορικό προϊόν, δεν έχει σχέση με τη FIA. Κάποια μέρη του IRC εντάσσονται στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ράλι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.