Ζήτησε συγνώμη ο Κοκλέν

Τη λύπη του για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αρσεναλ με την Τότεναμ εξέφρασε αμέσως μετά τη λήξη ο Φράνσις Κοκλέν.

Τη λύπη του για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Αρσεναλ με την Τότεναμ εξέφρασε αμέσως μετά τη λήξη ο Φράνσις Κοκλέν.
 
Ο μέσος των «κανονιέρηδων» χρεώθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Χάρι Κέιν και πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια στο 55ο λεπτό, ενώ η ομάδα του προηγούνταν 1-0.
 
Επτά λεπτά αργότερα, η Αρσεναλ έχανε (1-2) έπειτα από τα γκολ του Τόμπι Αλντερβάιρελντ και του Κέιν, αλλά πήρε τον βαθμό χάρη στον Αλέξις Σάντσες (76’).
 
«Δεν είδα το γκολ, επειδή ήμουν στα αποδυτήρια. Ήρθε όμως κάποιος και μου είπε ότι ισοφαρίσαμε. Ηταν μεγάλη η ανακούφιση για μένα. Δεν ήθελα να χάσουμε σήμερα, επειδή όταν προηγηθήκαμε, σκεφτόμουν ότι πηγαίνουμε πολύ καλά.
 
«Ο βαθμός που πήραμε είναι πολύτιμος και το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Κατά τη γνώμη μου, αν είχαμε μείνει 11 εναντίον 11, θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Αυτή η κόκκινη κάρτα όμως άλλαξε τα δεδομένα. Ζητώ συγνώμη γι’ αυτή από τη διοίκηση, την ομάδα και τον κόσμο», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.