Πρώτα τα λέει με ΑΕΚ και μετά πάει Ουντινέζε ο Κονέ

Σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, από τη συνάντηση του Παναγιώτη Κονέ με τους ανθρώπους της Ένωσης θα κριθούν οι επόμενες κινήσεις του Έλληνα άσου για το μέλλον του στην ομάδα ή για την ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ιταλία.

Το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Κονέ αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τις κινήσεις της ΑΕΚ για την ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή είναι αληθές. Δε χρειάζεται άλλωστε να είναι κάποιος γνώστης της υπόθεσης ώστε να βγάλει το παραπάνω συμπέρασμα, αφού ο Έλληνας άσος απέδειξε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ότι αποτελεί κομβικό κρίκο στην αλυσίδα του ρόστερ που πέτυχε την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή.

Οι πληροφορίες όμως που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες η ΑΕΚ περιμένει πρώτα τον Κονέ να μείνει ελεύθερος από την Ουντινέζε και στη συνέχεια θα μιλήσει μαζί του για την επόμενη σεζόν, είναι δεδομένο ότι δεν έχουν βάση. Δεν είναι αληθείς κι ο λόγος είναι απλός. Με τα τωρινά δεδομένα, ο διεθνής μέσος θα πρέπει πρώτα να έχει στα χέρια του την πρόταση της Ένωσης, ώστε (αν τον ικανοποιεί) στη συνέχεια να μιλήσει με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας και να πιέσει για να συνεχίσει στα κιτρινόμαυρα. Αν δε γνωρίζει τις προθέσεις της ΑΕΚ, δεν είναι δυνατόν να συζητήσει με την Ουντινέζε για την επόμενη μέρα. Με άλλα λόγια δεν έχει λόγο να πιέσει την ομάδα στην οποία ανήκει, αν προηγουμένως δεν υπάρξει σημείο επαφής με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναμένεται άμεσα να υπάρξει συνάντηση του Παναγιώτη Κονέ με τους υπεύθυνους της Ένωσης, έτσι ώστε να του μεταφέρουν τις σκέψεις τους και φυσικά την όποια πρόταση έχουν να του κάνουν, προκειμένου να τον πείσουν ότι επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους. Από το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνάντησης θα κριθούν πολλά για το μέλλον του Κονέ στην πρωταθλήτρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.