Κάτσε: «Να μείνουμε ψηλά»

Ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες στα τελευταία παιχνίδια της Αναγέννησης Επανομής είναι ο 18χρονος μέσος, Εργκούς Κάτσε, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες στα τελευταία παιχνίδια της Αναγέννησης Επανομής είναι ο 18χρονος μέσος, Εργκούς Κάτσε, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.
Ο νεαρός ανταποκρίνεται σε όσα περιμένει από εκείνον το τεχνικό τιμ, ενώ με δηλώσεις του στο epanomifc.gr αναφέρθηκε στην καλή εκκίνηση στο νέο έτος, με τις επιτυχίες με Παναχαϊκή και Αναγέννηση Γιαννιτσών: «Σίγουρα πρόκειται για δυο σημαντικές νίκες, που μας δώσανε μεγάλη ώθηση, βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είμαστε στην πρώτη τριάδα και έχουμε την καλύτερη επίθεση, αυτό από μόνο του λέει πολλά για μια νεοφώτιστη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δεν έχει σημασία που αρχικός στόχος ήταν η σωτηρία. Η όρεξη… ανοίγει και θέλουμε να μείνουμε ψηλά. Έχουμε καλό ρόστερ και μπορούμε στο τέλος να είμαστε στην πρώτη εξάδα και στα πλέι οφ, παρότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ίσως δεν περιμέναμε ότι θα είμαστε τόσο ψηλά, αλλά το «κλειδί» είναι ότι κάθε φορά τα δίνουμε όλα».
Για να συνεχίσει ο Κάτσε: «Το παιχνίδι της Κυριακής στα Γιαννιτσά ήταν κακό και είχε λίγες ευκαιρίες. Η διαφορά έγινε στα πέναλτι, εμείς ευστοχήσαμε με τον Γκέσιο, ενώ ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φιρινίδη. Μετρά η νίκη και η ουσία των βαθμών. Παρότι γίνανε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ και έφυγαν παίκτες όπως οι Παπαστεργίου, Τάσιο και Τιάγκο, πιστεύω δεν θα επηρεαστούμε αρνητικά. Αντίθετα, μπορούμε να είμαστε καλύτεροι. Ήδη οι Παγώνης και Καραγιάννης δείχνουν ότι είναι αξιόλογοι παίκτες, ενώ στο δεύτερο γύρο εκτιμώ ότι θα μας βοηθήσει παραπάνω ο Τράκις, αλλά και ο Μπεκιάρης που έλειψε λόγω τραυματισμού. Όσο για μένα, θα ήθελα να συνεχίσω να βοηθώ την Αναγέννηση και αν μπορέσω να επιστρέψω το καλοκαίρι πιο ώριμος στον ΠΑΟΚ, για να διεκδικήσω την καθιέρωση με μεγαλύτερες αξιώσεις».
Εξάλλου, τη Δευτέρα οι παίκτες που έπαιξαν στα Γιαννιτσά έκαναν χαλάρωμα, ενώ πλέον σε φουλ ρυθμούς γυμνάζονται οι Καρλάο και Μαυροματίδης. Ατομικά προπονούνται οι Γεωργίου και Μπεκιάρης, ενώ απών παραμένει ο Τράκις λόγω ενοχλήσεων. Στην Επανομή τηρείται στάση αναμονής για το αν οριστεί το προσεχές παιχνίδι με τον Διαγόρα, αφού ως γνωστόν οι Ροδίτες αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα και είναι πιθανό η νίκη να έρθει στα χαρτιά. Σε τέτοια περίπτωση, δεν αποκλείεται να δοθεί ένα φιλικό, πριν τον αγώνα της άλλης Τετάρτης με την Καλλονή στη Λέσβο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.