Για «υποπτες μεθοδεύσεις» κάνει λόγο ο Βασιλακόπουλος

Το γεγονός ότι η Πολιτεία άφησε εκτός την ΕΟΚ από την συζήτηση του Αθλητικού Νομοσχεδίου στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, καταδίκασε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Το γεγονός ότι η Πολιτεία άφησε εκτός την ΕΟΚ από την συζήτηση του Αθλητικού Νομοσχεδίου στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, καταδίκασε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δεν ήταν η μόνη που δεν πήρε… πρόσκληση βέβαια, σε αντίθεση με εκείνη του Ποδοσφαίρου πάντως. Έτσι, ο πρόεδρος της, Γιώργος Βασιλακόπουλος, και ο γενικός γραμματέας της, Τάκης Τσαγκρώνης, έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσέλνικο, με τον πρώτο να κάνει και δήλωση επί του θέματος.

Η επιστολή της ΕΟΚ προς τον κ. Πετσάλνικο κάνει λόγο για «ύποπτες μεθοδεύσεις» και αναφέρει αναλυτικά: «Κατάπληξη αλλά όχι έκπληξη αλλά και πέραν αυτού επιβεβαίωση των ανησυχιών μας για τον τρόπο που λειτουργούν οι Επιτροπές της Βουλής των Ελλήνων μας δημιουργούν οι άστοχες αλλά και ύποπτες μεθοδεύσεις που έλαβαν και λαμβάνουν χώρα όσον αφορά την πρόσκληση των φορέων στην αρμόδια Επιτροπή για την συζήτηση του Αθλητικού Νομοσχεδίου.
 
Ο αποκλεισμός των Εθνικών Αθλητικών Ομοσπονδιών κύριων θεσμικών φορέων και αποκλειστικών εκπροσώπων του Ελληνικού Αθλητισμού στα διεθνή όργανα μας δημιουργεί την εντύπωση ότι παρόλο που το περιεχόμενο του σχετικού νομοσχεδίου είναι τα «στημένα» βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε ότι «στημένες» είναι οι μεθοδεύσεις, η διαδικασία της πρόσκλησης και οι αποκλεισμοί.
 
Τέτοιες μεθοδεύσεις οπωσδήποτε δεν τιμούν τον τρόπο λειτουργίας των οργάνων της Βουλής και μάλιστα σε δύσκολους καιρούς και γι΄ αυτό ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας ως Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων για την αποκατάσταση της δημοκρατικής θεσμικής τάξης».
 
Η επιστολή κοινοποιήθηκε στην πρόεδρο Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων, κα Χρύσα Αράπογλου και όλα τα πολιτικά κόμματα (ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ., Κ.Κ.Ε., ΛΑ.Ο.Σ., ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ΔΗΜ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑ)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.