Η Ατλέτικο ΔΕΝ χάνει!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το «Μεστάγια» επικρατώντας 3-1 της Βαλένθια και διατήρησε τη διαφορά στο +4 από την τρίτη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από το «Μεστάγια» επικρατώντας 3-1 της Βαλένθια και διατήρησε τη διαφορά στο +4 από την τρίτη Ρεάλ Μαδρίτης.  

Οι «ροχιμπλάνκος» κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και συνολικά πέμπτη σε έξι αναμετρήσεις. 

Το σκορ άνοιξε στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 24ο λεπτό ο Γκριζμάν δείχνοντας να έχει ξεπεράσει την περίοδο ντεφορμαρίσματος στην οποία βρισκόταν αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσερίσεφ έφερε το παιχνίδι στα ίσια για τις «νυχτερίδες». 

Ωστόσο, στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 72ο λεπτό, ο Τόρες σκόραρε έπειτα από ασίστ του Χιμένεθ ενώ το τελικό 3-1 σημείωσε και πάλι ο Γκριζμάν στο 86ο λεπτό.

Με αυτή τη νίκη η Ατλέτικο έφτασε τους 64 πόντους, τέσσερις περισσότερους από τη Ρεάλ, ενώ η Βαλένθια, που ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Αντερλάν στο 81ο λεπτό, έμεινε στους 34 πόντους και την ενδέκατη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.