Ποδαρικό Μασάδο στο Ρύσιο

Την πρώτη του επίσκεψη ως προπονητής του Άρη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ν. Ρύσιο, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας, ο Μανουέλ Μασάδο.

Την πρώτη του επίσκεψη ως προπονητής του Άρη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ν. Ρύσιο, πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας, ο Μανουέλ Μασάδο. Ο Πορτογάλος τεχνικός φόρεσε την κίτρινη φόρμα και προπόνησε για πρώτη φορά τους νέους του παίκτες, ξεκινώντας τη μίνι προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης με τον  Λεβαδειακό. To novasports.gr  καλωσόρισε τον κ. Μασάδο και κατέγραψε τις πρώτες του κινήσεις στον νέο εργασιακό του χώρο.  

Ο Μασάδο ήταν ευδιάθετος και μαζί με τους συνεργάτες του (Μπαζίλιο και Αουγκούστο), έπιασαν αμέσως δουλειά με στόχο να αναμορφώσουν τον Άρη (στο μέτρο του εφικτού), προκειμένου να μη χαθεί, μετά το κύπελλο και ο στόχος του πρωταθλήματος. Πριν την έναρξη της προπόνηση ο Μασάδο, είχε ολιγόλεπτη συνεργασία με τον Γιάννη Μιχαλήτσο ο οποίος σε νέα συνάντηση, μέσα στην ημέρα, θα ενημερώσει τον 56χρονο προπονητή για τη δυναμικότητα του Λεβαδειακού και όλα τα «επικίνδυνα» κομμάτια αυτού του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από επιθυμία του Μασάδο, ο Μιχαλήτσος θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και μάλιστα θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στη Λιβαδειά, θέτοντας εαυτόν, όπως πάντα, στη διάθεσή της.
Η πρώτη του Μασάδο στον πάγκο του Άρη, θα συνδυαστεί πάντως με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς θα απουσιάσει ο τραυματίας, Παπαστεριανός, οι τιμωρημένοι Καστίγιο, Φατί, ενώ με ενοχλήσεις επέστρεψε από το Περιστέρι και ο Σάκης Πρίττας.  

Ανακοινώθηκε και επίσημα

Τον Μανουέλ Μασάδο ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Αρης: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Πορτογάλο τεχνικό Manuel Antonio Marques Machado ως το τέλος της σεζόν και με οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο.  Ο νέος τεχνικός του ΑΡΗ ολοκλήρωσε και το τυπικό μέρος της συμφωνίας με τις υπογραφές των συμβολαίων. Αντίστοιχα το ίδιο συνέβη και με τους συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Ο  βοηθός προπονητή Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες και ο γυμναστής Ζοζέ Αουγκούστο Αραούζο θα είναι οι δύο άμεσοι συνεργάτες του κ. Μασάδο».

Ο Μασάδο στη NOVA

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ως προπονητής του Άρη, παραχώρησε στη NOVA, ο νέος προπονητής του Άρη, Μανουέλ Μασάδο. Ο Πορτογάλος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την Ελλάδα, τον Άρη, τη Θεσσαλονίκη, εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να βγει για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα από τα σύνορα της χώρας του και υποσχέθηκε στους φίλους του Άρη κάθε δυνατή προσπάθεια για ανάκαμψη της ομάδας. Η συνέντευξη του Μανουέλ Μασάδο θα μεταδοθεί απόψε στις 20:30 στην «Ώρα των Πρωταθλητών» από το Novasports 2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.