Έτοιμος για τις μεγάλες απαιτήσεις ο Μάρκο Σίλβα

Οι απαιτήσεις των φιλάθλων δείχνουν και το μέγεθος ενός συλλόγου ανέφερε χαρακτηριστικά με δηλώσεις του ο Μάρκο Σίλβα.

Για το μεγάλο και δύσκολο πρότζεκτ που ανέλαβε στην Έβερτον μίλησε για μία ακόμη φορά ο Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος στάθηκε αρχικά με δηλώσεις του στο γεγονός ότι χρειάζεται χρόνος, χωρίς να παραλείψει και την παράλληλη ανάγκη των αποτελεσμάτων.

«Ξέρουμε πως δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα μέσα σε ένα μήνα. Χρειάζεται χρόνος. Όπως επίσης χρειάζεται να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα από την πρώτη ημέρα. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο σύλλογο και ένα αντίστοιχο πρότζεκτ. Γνωρίζω τι με περιμένει και τις απαιτήσεις των φιλάθλων μας. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο γεγονός ότι το κοινό της ομάδας είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Μοιάζει πάντως να γνωρίζει τον τρόπο για να το βλέπει ικανοποιημένο.

«Οφείλουμε να δημιουργήσουμε έναν δυνατό δεσμό μεταξύ της ομάδας και των φιλάθλων της. Γνωρίζω καλά την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν από τις περιπτώσεις που ήρθα ως αντίπαλος»

«Το γεγονός ότι οι οπαδοί μας είναι απαιτητικοί δείχνει και το μέγεθος του συλλόγου, οπότε καλό θα είναι να προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά. Είμαι βέβαιος ότι αν δίνουμε τα πάντα σε κάθε παιχνίδι θα  είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.