Βράνιες: «Υπήρχαν προβλήματα»

Ο Γιούριτσα Βράνιες εξερχόμενος για τελευταία φορά από το «Κλ. Βικελίδης», μίλησε αποκλειστικά στη NOVA, για την εν Ελλάδι εμπειρία του και τις στιγμές που πέρασε στη Θεσσαλονίκη. Πάρτε μια μικρή γεύση...

Ο Γιούριτσα Βράνιες αποτελεί παρελθόν για τον Αρη, καθώς νωρίς το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Αρης και έλυσε το συμβόλαιο που τον «έδενε» με την ομάδα. Ο Κροάτης, εξερχόμενος για τελευταία φορά από το «Κλ. Βικελίδης», μίλησε αποκλειστικά στη NOVA, για την εν Ελλάδι εμπειρία του και τις στιγμές που πέρασε στη Θεσσαλονίκη. Πάρτε μια μικρή γεύση…  


-Γιούρι, τα συναισθήματά σου, τώρα που αποχωρείς από τον Αρη;
«Μετά από 10 χρόνια στη Μπούντεσλίγκα, ήρθα στον Αρη, μια ομάδα που πριν από δύο χρόνια ήταν πολύ καλά. Βέβαια, ερχόμενος εδώ, διαπίστωσα πως υπάρχει ελλιπής οργάνωση και λόγω κάποιων οικογενειακών θεμάτων που έχω, αποφάσισα να αποχωρήσω. Γενικά, πάντως υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, κυρίως απέναντι στους παίκτες οι οποίοι είναι απλήρωτοι πολλούς μήνες και φαίνεται αυτό και στο γήπεδο και δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει η κατάσταση ».


-Επαιξε κάποιο ρόλο στην απόφασή σου αυτή, η φυγή του κ. Πρόμπιερζ;
«Είχα πολλούς προπονητές στην καριέρα μου στη Μπούντεσλίγκα, όπως ο Ρούντι Φέλερ, ο Κρίστοφ Ντάουμ, ο Τόμας Σάαφ . Για μένα ο Πρόμπιερζ είναι πολύ καλός προπονητής, δούλευε καλά, είναι επαγγελματίας και θεωρώ πως έκανε πολύ καλή επιλογή η ομάδα που τον έφερε και μαζί του ο Αρης θα πήγαινε μπροστά. Η διοίκηση αποφάσισε να τον διώξει και αυτό ήταν λάθος».


-Πάντως σε είδαμε ελάχιστα. Μόλις 59 λεπτά αγωνιστικής δράσης με την κίτρινη φανέλα…
« Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να δείξω αυτό που μπορώ στους οπαδούς του Αρη. Στη Γερμανία, 10 χρόνια, δεν είχα ποτέ τραυματισμούς και δυστυχώς εδώ  μου ήρθαν όλοι μαζεμένοι. Τελευταία, βέβαια, ένιωθα αρκετά καλά, αλλά δυστυχώς αυτές τις 10 ημέρες γίνανε αρκετά πράγματα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.