Επίσκεψη σε Λύκειο για τον Ατρόμητο

Στο 3ο Λύκειο Περιστερίου βρέθηκε αντιπροσωπεία των παικτών του Ατρόμητου, όπου μοίρασαν εισιτήρια για τους αγώνες με τον Άρη για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στο 3ο Λύκειο Περιστερίου βρέθηκε αντιπροσωπεία των παικτών του Ατρόμητου, όπου μοίρασαν εισιτήρια για τους αγώνες με τον Άρη για πρωτάθλημα και κύπελλο. Την αντιπροσωπεία των παικτών του Ατρόμητου αποτελούσαν οι Θανάσης Καραγκούνης, Παναγιώτης Μπάλλας και Τάσος Καραμάνος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος: «Στο 3ο (ενοποιημένο) Λύκειο βρέθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία της ομάδας η οποία συνεχίζει τις επισκέψεις της στα σχολεία του Περιστερίου πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές Θανάσης Καραγκούνης, Παναγιώτης Μπάλλας και Τάσος Καραμάνος μοίρασαν λοιπόν εισιτήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες για τους δύο σερί αγώνες με τον Άρη στο γήπεδο Περιστέριου, αύριο στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδα και την Κυριακή στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα συνάντησε άριστη υποδοχή τόσο από τους μαθητές όσο και από τους καθηγητές του 3ου Λυκείου που στήριξαν, όπως και σε όλα τα σχολεία της πόλης, την προσπάθεια της ΠΑΕ Ατρόμητος για τη δημιουργία της επόμενης μεγάλης γενιάς φιλάθλων της ομάδας μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.