Βλάχος: “Παραμυθένιο τέλος”

Πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας ο προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του μετά την άρση της κούπας είπε πως πρόκειται για μια σεζόν βγαλμένη από παραμύθι.

Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μίλησε μετά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου χαρακτηρίζοντας παραμυθένια τη φετινή σεζόν των ερυθρολεύκων: 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

“Παραμυθένιο τέλος σε μια φανταστική χρονιά. Αξίζαμε την κούπα. Άξιζαν αυτά τα παιδιά να γράψουν ιστορία. Είχαμε μεγάλο το κίνητρο απέναντι σε μια τεράστια αντίπαλο όπως η Προ Ρέκο. Δεν υπάρχουν μυστικά. Δεν παίρνεις κάθε μέρα Ευρωπαϊκό τίτλο. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Κάθε μέρα το κίνητρο για εμάς ήταν μεγαλύτερο.

Πρώτος στόχος ήταν ο τελικός. Η σεζόν είναι βγαλμένη από παραμύθι. Ήταν σχεδόν αδύνατο για τους γνώστες του αθλήματος να κερδίσουμε το φαβορί. Είχαμε την ποιότητα και τις ομαδικές ενέργειες. Ελέγξαμε το ρυθμό. Ευχαριστώ τον κόσμο και τους παίκτες μου. Είναι τα παιδιά μου. Η οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη και φυσικά τον κ. Μαρινάκη. Μαζί να σηκώσουμε την κούπα ψηλά.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.