Βασικός με Αυστρία ο Νεϊμάρ

Μετά από περίπου τέσσερις μήνες ο Νεϊμάρ θα ξεκινήσει βασικός στο σημερινό φιλικό με την Αυστρία.

Ο προπονητής της Εθνικής Βραζιλίας, Τίτε επιβεβαίωσε πως ο Νεϊμάρ θα ξεκινήσει στο κυριακάτικο φιλικό με την Αυστρία στην πρόβα τζενεράλε της σελεσάο για το Παγκόσμιο Κύπελλο. 

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν αγωνίστηκε για 23 λεπτά στο φιλικό με την Κροατία στο Άνφιλντ και έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Σε εκείνο το ματς ο Νεϊμάρ αντικατέστησε τον Φερναντίνιο, αλλά στο ματς με την Αυστρία θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή του Τίτε, ο οποίος δείχνει να κατασταλλάζει στους πρώτους έντεκα του εναρκτήριου ματς στο Μουντιάλ απέναντι στην Ελβετία. Η λογική λέει πως η τριάδα στα χαφ θα απαρτίζεται από τους Κασεμίρο, Παουλίνιο και Κουτίνιο, ενώ στην επίθεση οι τρεις θα είναι Νεϊμάρ, Γουίλιαν και Γκάμπριελ Ζεσούς.

“Προορίζω τον Νεϊμάρ για ένα μέρος του παιχνιδιού. Το πόσο θα παίξει δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δε θα παίξει σε όλο το παιχνίδι” είπε ο Τίτε για το φιλικό με την Αυστρία στο Ερνστ Χάπελ. “Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε την εξέλιξη της προπόνησής του, των παιχνιδιών του και της αυτοεπεποίθησής του. Του λέω να βάζει τα πόδια του στη “φωτιά”, να  μην σταματά να ανταγωνίζεται, καθώς αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να βρει ρυθμό, μέσα από τη σκληρή προπόνηση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.