Ντέρμπι κορυφής…

Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, με την οποία πέφτει η «αυλαία» του πρώτου γύρου. Οι εκ των πρωτοπόρων Κολοσσός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στη Ρόδο.

Ντέρμπι κορυφής περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, με την οποία πέφτει η «αυλαία» του πρώτου γύρου. Οι εκ των πρωτοπόρων Κολοσσός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται στη Ρόδο, με τον έτερο «συγκάτοικο» στην κορυφή της βαθμολογίας, Ολυμπιακό, να έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή, καθώς θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό στο ΣΕΦ.


Οι «πράσινοι», με «όπλα» τους την εμπειρία και την προϊστορία (μετρούν 10 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τους Ροδίτες), καλούνται να περάσουν νικηφόρα από την αλώβητη μέχρι σήμερα έδρα του Κολοσσού. Η ομάδα του Βασίλη Φραγκιά, η οποία έχει πραγματοποιήσει μία ξέφρενη πορεία στον πρώτο γύρο και βρίσκεται στην κορυφή με μόλις μία ήττα σε 11 αγώνες, ονειρεύεται συνέχεια στις εκπλήξεις. Μάλιστα, στο κατάμεστο, όπως αναμένεται να είναι, «Βενετόκλειο» οι «θαλασσί» στοχεύουν να γίνουν η δεύτερη ομάδα της περιφέρειας, μετά την Καβάλα, που θα δυσαρεστήσει φέτος τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης. Ο τεχνικός του Κολοσσού θα στερηθεί και πάλι των υπηρεσιών του τραυματία Γιώργου Καλαϊτζή (τραυματισμός στον οπίσθιο μηριαίο).


Στον αντίποδα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είδε στη χθεσινή προπόνηση τον Αλέξη Κυρίτση να αισθάνεται ενοχλήσεις στην ποδοκνημική και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.


Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ τον Ηλυσιακό, με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, προκειμένου ο διεθνής φόργουορντ να βρει αγωνιστικό ρυθμό μετά τον τραυματισμό του, που τον είχε θέσει για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Αντίθετα, ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση, μετά το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε, αναμενεται να προφυλαχθεί, ενώ ο «Σοφός» δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Λάζαρο Παπαδόπουλο.


Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί την Καβάλα με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο διαδοχικές ήττες από τους «αιώνιους», ενώ ο ΚΑΟΔ θέλει απέναντι στον ΑΓΟΡ να αυξήσει στις τρεις επιτυχίες το σερί που έχει δημιουργήσει, μετά τις νίκες επί του ΠΑΟΚ και του Αμαρουσίου.


Δύσκολη αποστολή έχει το Μαρούσι στην έδρα του Ικαρου, με την ομάδα του Νίκου Λινάρδου να παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή της στην Α1, ενώ η αυλαία της 13ης αγωνιστικής πέφτει με την αναμέτρηση Αρης-Περιστέρι.


Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής (11/1/2012) στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχουν ως εξής:
13η Αγωνιστική (11/1/2012)


Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου


Βενετόκλειο   16:00  Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός  Γκόντας-Κορομηλάς-Μπήτης
Ν. Σμύρνης    16:00  Πανιώνιος-Καβάλα             Αναστόπουλος-Σταματόπουλος-Τσούνας
Κραχτίδης     16:00  ΚΑΟ Δράμας-ΑΓΟ Ρεθύμνου      Πηλοΐδης-Μάνος-Παφίλης
Καβάλας       17:00  Ίκαρος Καλλιθέας-Μαρούσι     Χριστοδούλου-Ψαριανός-Κατραχούρας
ΣΕΦ           17:00  Ολυμπιακός-Ηλυσιακός         Γκούμας-Τσώνος Β.-Κοτσιμπός.
Αλεξάνδρειο   18:00  Άρης-Περιστέρι               Καρακατσούνης-Μητσόπουλος-Παντελίδης


  
ΡΕΠΟ: ΠΑΟΚ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.