Φερέιρα: «Μην σπαταλήσουμε το δώρο»

Να παρουσιαστούν καλύτεροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θέλει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Να παρουσιαστούν καλύτεροι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θέλει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν πρέπει να αφήσουν ανεκμετάλλευτο το «δώρο» που τους έκανε ο Ολυμπιακός, με την ισοπαλία απέναντι στη Δόξα Δράμας. Επίσης, ο Φερέιρα ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους από εδώ και στο εξής.

Αρχικά, ο Φερέιρα τόνισε στους παίκτες του «τριφυλλιού»: «Δεν παίζουμε καλά και δεν έχουμε την απόδοση που είχαμε πριν τις γιορτές. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια δεν βγάλαμε τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Οφείλουμε να βελτιωθούμε για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Ο αντίπαλος μας έχασε βαθμούς και εμείς πρέπει να το αξιοποιήσουμε και να κρατήσουμε το προβάδισμα. Χρειάζεται προσοχή και δεν πρέπει να χάσουμε ξανά τη διαφορά, όπως κάναμε με τους 5 βαθμούς. Μας έκανε ένα δώρο και δεν πρέπει να το επιστρέψουμε».

Τέλος, ο Φερέιρα τόνισε στους «πράσινους»: «Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια και είναι λογικό να υπάρχει κούραση. Όμως θέλω απ’ όλους σας να δώσετε το 100% αυτό τον μήνα και να ξεπεράσουμε κόπωση και τραυματισμούς. Τώρα κοιτάμε το ματς για το Κύπελλο, μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει και θέλουμε να προχωρήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.