Έσκασε η “βόμβα”, Τζόσουα vs Ουάιλντερ

Ο μεγαλύτρερος αγώνας των τελευταίων, πολλών, χρόνων στην βαριά κατηγορία της επαγγελματικής πυγμαχίας είναι ένα βήμα από το να πραγματωποιηθεί.

Το ήθελαν πολλοί, το ζητούσαν επιτακτικά όλοι οι φίλοι της πυγμαχίας ανα τον κόσμο, τα λεφτά ήταν πολλά και το ενδιαφέρον τεράστιο. Δεν θα μπορούσαν να το καθηστερήσουν κι άλλο.
 Ήταν ανάμεσα στα παιχνίδια που συμπεριλάβαμε στο θέμα του Novasports.gr την Δευτέρα 11 Ιουνίου  και ούτε 24 ώρες μετά έρχεται η είδηση: “Ο Ουάιλντερ δέχτηκε να παίξει με τον Τζόσουα σην Αγγλία”. Αμέσως κυκλοφόρησε η είδηση σε όλα τα γραφεία των sites και των τηλεοπτικών δικτύων. 
Ο μεγαλύτρερος αγώνας των τελευταίων, πολλών, χρόνων στην βαριά κατηγορία της επαγγελματικής πυγμαχίας είναι ένα βήμα από το να πραγματοποιηθεί.
 Η ιστοσελίδα “worldboxingnews.net” η οποία είχε και την αποκλειστικότητα, μεταφέρει δηλώσεις του μάνατζερ του αμερικανού πυγμάχου Ντίο Ουάιλντερ, ξεκαθαρίζοντας πως αποδέχθηκαν πρόταση που τους έγινε και έστειλαν υπογεγραμμένο το σχετικό έγγραφο. 
«Η ιστορία είναι απλή. Ο Ντιοντάι Γουάιλντερ σήμερα αποδέχθηκε τους όρους που ο Άντονι Τζόσουα πρότεινε», ανέφερε ο Σέλι Φίνκελ σε δήλωση του στην ιστοσελίδα. 
Αυτό σημαίνει πως Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο τα δύο θηρία θα βρεθούν αντιμέτωπα στο ρινγκ και θα κάνουν… πολύ θόρυβο. 
Το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι και ήταν αυτό που ουσιαστικά έκλεισε τη συμφωνία είναι τα 50 εκτομμύρια με τον όρο της ρεβάνς. 
Ο Ουάιλντερ έγραψε σε μήνυμά του προς τον Τζόσου, “Έι, δέχομαι την προτάση σου, θα παίξουμε στην Αγγλία”.
Μένει πλέον η οριστική συμφωνία, που θα χαλάσει μόνο αν κάνει πίσω ο Τζόσουα, που ήταν εκείνος που είχε προτείνει από την αρχή το αγώνα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.