Επόμενος στόχος… στόπερ!

Επιτακτική ανάγκη αποτελεί στον Παναθηναϊκό η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μετά τον τραυματισμό του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Επιτακτική ανάγκη αποτελεί  στον Παναθηναϊκό η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού μετά τον τραυματισμό του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο ματς με τον Παναιτωλικό. Δεδομένου της χρονικής απουσίας του Γάλλου που πρόκειται να είναι γύρω στον 1,5 μήνα αλλά και της συμμετοχής του Σεντρίκ Καντέ στο Κόπα Άφρικα, οι «πράσινοι» μένουν χωρίς επιλογές στα μετόπισθεν και για το λόγο αυτό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησε το… ψάξιμο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να εξετάσει κάποιους ποδοσφαιριστές που έχει στη λίστα του από την πατρίδα του οι οποίες είναι τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά προσιτές για την ομάδα. Επιπλέον θα εξετασθούν και διάφορες περιπτώσεις είτε από την Ελλάδα είτε Ελλήνων ποδοσφαιριστών με το όνομα του Βαγγέλη Μόρα να απασχολεί το «τριφύλλι» για ακόμη μια φορά.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Φερέιρα υπολογίζει μόνο στους Γιόσου Σαριέγκι και Ματίας Μπιάρσμιρ, ενώ ο Χρήστος Μελίσσης που δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.