“Μεγάλη ομάδα ο ΟΦΗ και “κλειδί” το Γεντί Κουλέ”

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, αναφέροντας τους λόγους που τον έκαναν να πει το "ναι" στον μοναδικό εκπρόσωπο της Κρήτης στο επόμενο πρωτάθλημα.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (12/6) ο Νίκος Κοροβέσης. Ο πρώην πλέον παίκτης του Πλατανιά, έμεινε στην Κρήτη και υποστήριξε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον ΟΦΗ. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο που επέστρεψε στην Σούπερ Λίγκ. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας».

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ, ο Νίκος Κοροβέσης θεωρεί ότι «κλειδί για μας θα είναι η έδρα. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί εκεί και να έχουμε μια καλή βάση συγκομιδής βαθμών. Από εκεί και μετά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε εκτός έδρας.

Εχω παίξει στο Γεντί Κουλέ και πάντα μας τρόμαζε η ιδέα ότι θα παίξουμε εκεί. Τώρα αυτό θα είναι υπέρ μου. Ανυπομονώ πραγματικά να παίξω σε αυτό το γήπεδο και μπροστά σε αυτόν τον κόσμο».

Ο Κοροβέσης παραμένει στην Κρήτη μετά το πέρασμα του από τον Πλατανιά και όπως λέει: «τι να πούμε για αυτόν τον όμορφο τόπο; Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.