Κασναφέρης: «Ήρωες οι παίκτες μας»

Ικανοποιημένος με την πορεία του Λεβαδειακού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κασναφέρης.

Ικανοποιημένος με την πορεία του Λεβαδειακού στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κασναφέρης. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε πως η συνεργασία του με τον Γιώργο Παράσχο είναι άψογη, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Κασναφέρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν περίμενε να έχει ο Λεβαδειακός αυτή την παρουσία στο πρωτάθλημα:
“Για εμάς ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη η παρουσία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, γιατί δουλέψαμε πολύ. Γι΄ αυτό και διεκδικούσαμε την άνοδο στη Super League, γιατί πιστεύαμε πως κάτι καλό μπορούσαμε να βγάλουμε και ότι δεν θα ήμασταν περαστικοί, όπως πολλοί πίστευαν”.
 
Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι παίκτες της ομάδας το καλοκαίρι:
“Οι ποδοσφαιριστές είναι ήρωες, γιατί το καλοκαίρι ήταν μια τραυματική εμπειρία. Παίζαμε, τέλη Ιουλίου και αρχές Αυγούστου, μέρα παρά μέρα, γιατί τότε ξεκίνησαν τα πλέι-οφ. Ξεκινήσαμε προετοιμασία με δέκα μέρες ξεκούραση. Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου δεν ξέραμε σε ποιο πρωτάθλημα θα παίζαμε. Οι ομάδες είχαν ξεκινήσει τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και δεν είχαμε αντιπάλους για να κάνουμε καλά και αξιόλογα φιλικά. Δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε καλές μεταγραφές, γιατί οι μέρες που δόθηκαν για να φτιαχτεί το ρόστερ,αφορούσαν παίκτες από την εγχώρια αγορά και όπως καταλαβαίνεται οι πιο πολλοί είχαν κλείσει τα συμβόλαιά τους. Μέσα από αυτές τις αντιξοότητες, η διοίκηση με τον προπονητή δημιούργησαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Παρουσιάζεται μια ομάδα που μάχεται επί 90 λεπτά και προσπαθεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι”.
 
Για τον Γιώργο Παράσχο:
“Με τον Γιώργο Παράσχο έχω συνεργαστεί άλλες δυο χρονιές στην Σκόντα Ξάνθη. Έχει ταιριάξει στην ομάδα. Υπάρχει καλό και οικογενειακό κλίμα. Με την προσωπικότητά του έχει συμβάλλει, ώστε να υπάρχει ισορροπία και ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα”.
 
Για τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, ο Λεβαδειακός και για τον αν άξιζε κάτι παραπάνω:
“Αν δούμε τα παιχνίδια, μας λείπουν 3-4 βαθμοί. Η τύχη μας στέρησε βαθμούς με τον Πανιώνιο,  και διάφορες άλλες εξωγηπεδικές συνθήκες στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, το οποίο δεν έγινε υπό καλές συνθήκες. Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία, αλλά υπήρχε ένα γκολ που μας ακυρώθηκε και το οποίο θα άλλαζε την εικόνα της αναμέτρησης. Θα μας έδινε τη δυνατότητα να έχουμε κάποιους βαθμούς ακόμα. Παρόλα αυτά δεν έχουμε μάθει να κλαίμε και είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση και την πορεία της ομάδας. Πιστεύουμε πως στο τέλος της σεζόν θα έχουμε κάνει καλό ταμείο και θα είμαστε και πάλι στη μεγάλη κατηγορία”.
 
Για τον Σουμπίνιο, καθώς και για το αν θα κάνουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις:
“Έκλεισε ο Σουμπίνιο και ήδη κάνει προπόνηση με την ομάδα. Έχει ποιότητα και πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει. Σίγουρα θα γίνουν ακόμα άλλες 2-3 κινήσεις”.
 
Για την αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ.:
“Στο πρώτο παιχνίδι, παρότι η ομάδα έχασε 2-1, είχαμε καλή παρουσία. Είχαμε κοιτάξει την Α.Ε.Κ. στα μάτια και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και το Σάββατο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαρίζουμε βαθμούς. Θα πάμε συγκεντρωμένοι και στόχος μας είναι το μέγιστο και γιατί όχι και η επιτυχία των τριών βαθμών”.
 
Για τον κόσμο της ομάδας:
“Ο κόσμος πέρασε μια δύσκολη χρονιά. Είμαι ευχαριστημένος, όμως, με την παρουσία του. Τα διαρκείας είναι περισσότερα από άλλες χρονιές. Δίνουμε το ερέθισμα και ο κόσμο το αφουγκράζεται. Εμείς τον καλούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου να στηρίξει την ομάδα. Τον έχουμε ανάγκη, διότι οι συνεχείς αγώνες εξουθενώνουν τους παίκτες και μια ζεστή ατμόσφαιρα από την εξέδρα είναι αυτή που μπορεί να τους βοηθήσει να κάνουν την υπέρβαση”.
 
Για την απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων της Α.Ε.Κ.:
“Ο κύριος Μπιτσαξής και η αστυνομία  απαγόρευσαν τη μετακίνηση των φιλάθλων της Α.Ε.Κ. και όχι εμείς. Και σε εμάς, στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεν επέτρεψαν σε 100 φιλάθλους μας να δουν το ματς. Μιλάμε για 100 και όχι για 1.000 άτομα. Δυστυχώς στην Ελλάδα πονάει το δάχτυλο και κόβουμε το χέρι”.
 
Για το που θα κριθεί η παραμονή:
“Πιστεύω πως η κατηγορία σώνεται, με σιγουριά, με 34 βαθμούς. Θα έχει αρκετές εκπλήξεις, όμως, το πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε πως θα κινηθεί η Δόξα Δράμας. Αν ο χθεσινός βαθμός είναι μια σπίθα και μια φλόγα ανασυγκρότησης, τότε μπορεί να κάνει κι άλλες εκπλήξεις. Δεν ξέρουμε τι βαθμούς μπορεί να κλέψει από τους άλλους”.
 
Για τη διαιτησία:
“Η διαιτησία έχει και καλές και κακές στιγμές. Πάντα θα γίνονται λάθη. Το θέμα είναι αυτοί που έχουν τη διαιτησία τα χέρια τους, να προσπαθούν να μαθαίνουν από αυτά τα λάθη και να βελτιώνουν τους διαιτητές. Τους κανονισμούς ξέρουν όλοι, το θέμα είναι η αντίληψη και η προσωπικότητα. Η πίεση στους διαιτητές δημιουργείται είτε τεχνικά, είτε από δικά τους λάθη. Όταν λέω τεχνικά, αναφέρομαι στα Μ.Μ.Ε., στους παράγοντες και στους οπαδούς. Θεωρώ ότι οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που δημιουργούν πίεση στους διαιτητές. Αν δείτε το παιχνίδι Λεβαδειακός-Εργοτέλη, έγιναν δυο καθοριστικά λάθη για την ομάδα μας και μάλιστα παίζαμε με 9 μποφόρ. Την επόμενη μέρα, όμως, δεν ασχολήθηκε κανένας με όλη αυτή την κατάσταση. Αν αυτά τα λάθη γινόντουσαν σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Α.Ε.Κ. ή του Π.Α.Ο.Κ. θα μιλάγαμε δέκα μέρες γι΄αυτά, μπορεί να άλλαζε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. και να έπεφτε, ακόμα και η Ε.Π.Ο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο οι μεγάλοι. Πρέπει να κοιτάμε τη συνολική εικόνα της διαιτησίας. Δεν ξέρω πως λειτουργεί η Κ.Ε.Δ.. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο”.
 
Για τη στήριξη του κόσμου:
“Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη μέχρι τώρα στήριξη και να τον καλέσω στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Α.Ε.Κ.”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.