Αλόνσο: «Πάντα κρύβει εκπλήξεις ο Πασκουάλ»

Ο Σίτο Αλόνσο, τόνισε πριν από τον ματς με τον Παναθηναϊκό, πως ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας προπονητής που πάντοτε ετοιμάζει εκπλήξεις στα παιχνίδια του.
12/10/2017 • 17:41
Ο Σίτο Αλόνσο.
  • shares
Ο Σίτο Αλόνσο, τόνισε πριν από τον ματς με τον Παναθηναϊκό, πως ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας προπονητής που πάντοτε ετοιμάζει εκπλήξεις στα παιχνίδια του. 

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός διαθέτει αθλητικούς και έμπειρους παίκτες και για να νικήσουμε θα πρέπει να τα κάνουμε όλα σωστά. Πιστεύω ότι σε μερικές εβδομάδες θα είμαστε καλύτεροι, αλλά ακόμη και τώρα μπορούμε να δείξουμε πράγματα και όχι μόνο στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρωλίγκα», ήταν τα πρώτα λόγια του Σίτο Αλόνσο, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για αν περιμένει εκπλήξεις από τον Πασκουάλ: 

«Παρά το γεγονός ότι ξέρουμε πολύ καλά ο ένας τον άλλον, θυμάμαι αρκετές φορές τον Πασκουάλ να έχει εκπλήξεις, ενώ υπάρχει και μεγάλος αλληλοσεβασμός. Αμφότεροι προετοιμάζουμε τα παιχνίδια με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αλλά πάντα κρατάμε κάποια πράγματα για να εκπλήξει ο ένας τον άλλον». 

Για τον Τσάβι Πασκουάλ: «Έχει έναν εξαιρετικό τρόπο δουλειάς ως επαγγελματίας και ανεξαρτήτως της ομάδας και της κατηγορίας που είναι, πάντα παρουσιάζει ένα σύνολο σοβαρό και πειθαρχημένο. Γι’ αυτό έχει αφήσει το δικό του σημάδι στην ιστορία της Μπαρτσελόνα». 

Για το αν η ομάδα του μπορεί να επηρεαστεί από την κακή σεζόν πέρυσι: «Όταν έρχονται συνεχόμενες ήττες μπορεί να επηρεαστεί η ψυχολογία της ομάδας και στο νέο φορμάτ της Ευρωλίγκας μπορεί να τιμωρηθείς πολύ εύκολα. Φέτος, θα προσπαθήσουμε να μην επηρεαστούμε. Δεν μιλάω για τους παίκτες δεν έχουμε, γιατί δεν μπορούν να μας βοηθήσουν τώρα». 

Τέλος, για το αν θα αγωνιστεί ο Άντε Τόμιτς: «Ίσως να παίξει. Δεν είναι στο 100%, αλλά μπορεί να πάρουμε το ρίσκο και να τον χρησιμοποιήσουμε». 
Γράψτε το σχόλιο σας...