Εγκρίθηκε με μια διαρροή η συμφωνία Ελλάδας-Ελβετίας

Το σχέδιο νόμου εισάγεται αύριο προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή από τον Ιανουάριο του 2012.

Το σχέδιο νόμου εισάγεται αύριο προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή από τον Ιανουάριο του 2012.
Η συζήτηση στην Επιτροπή Οικονομικών έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς βουλευτές να ζητήσουν επίσπευση της δημοσιοποίησης της λίστας των μεγαλοοφειλετών του δημοσίου που, όπως τόνισαν, “έχει καθυστερήσει σημαντικά, αν και είχε προαναγγελθεί ότι στα ονόματα που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο Οικονομικών, περιλαμβάνονται και ονόματα – έκπληξη”.
Ταυτόχρονα ζητήθηκε από την κυβέρνηση ενημέρωση και για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Ελβετία αναφορικά με τις άδηλες καταθέσεις.
“Είμαστε ακόμη σε διαπραγματεύσεις και πιστεύουμε ότι θα καταλήξουμε σύντομα σε συμφωνία συνεργασίας για τη σύλληψη φορολογητέας ύλης που τώρα διαφεύγει”, απάντησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου.
Ως προς τα αποτελέσματα όμως αυτών των διαπραγματεύσεων με την Ελβετία, ο κ. Οικονόμου επισήμανε ότι “στο βαθμό που μας επιτρέπουν οι συσχετισμοί, μπορούμε να έχουμε και ονόματα και λεφτά”.

Πηγή: ethnos.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.