Ανανέωσε και ο Τζανακάκης στον Άρη

Ποδοσφαιριστής του Άρη και για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Μανώλης Τζανακάκης. O 26χρονος αμυντικός που βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την βοήθησε να ανέβει κατηγορία, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Αρη Θόδωρο Καρυπίδη συμφωνησε για ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια.

Ποδοσφαιριστής του Άρη και για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Μανώλης Τζανακάκης.
O 26χρονος αμυντικός που βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και την βοήθησε να ανέβει κατηγορία, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο  του Αρη Θόδωρο Καρυπίδη συμφωνησε για ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμη χρόνια. 

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Μανώλης Τζανακάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Από την αρχή είχα ξεκαθαρίσει ότι πρωταρχικός μου στόχος ήταν η παραμονή μου στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος που όλα πήγαν καλά στις συζητήσεις με τον κ. Καρυπίδη και θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Αρη, που είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να τη φοράει.
Έχω να δώσω πολλά ακόμη στην ομάδα. Ο κόσμος του Αρη είναι “διψασμένος” για επιτυχίες. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τον κάνουμε περήφανο και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Super League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.