Ο δικός τους ξεχωριστός δρόμος …. (video)

Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Ροντρίγκο Ρέι, Μάριος Σιαμπάνης, Παναγιώτης Γλύκος είναι η τετράδα των τερματοφυλάκων που πλαισιώνει τη φετινή αποστολή της προετοιμασίας.

Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Ροντρίγκο Ρέι, Μάριος Σιαμπάνης, Παναγιώτης Γλύκος είναι η τετράδα των τερματοφυλάκων που πλαισιώνει τη φετινή αποστολή της προετοιμασίας. Γεγονός άκρως θετικό για τον Γιώργο Σκιαθίτη, τον προπονητή τερματοφύλακων που τους γνωρίζει καλά, έχοντας δουλέψει μαζί τους – τουλάχιστον – για μια σεζόν, συνεπώς θέμα προσαρμογής δεν υφίσταται. 

Σε κάθε προπόνηση, ακολουθούν το δικό τους πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της θέσης του. Ετσι και σήμερα, δυο – δυο …. Κάθε ζευγάρι με το γκρουπ του. Με γεμίσματα, φάσεις τετ α τετ, απότομες αλλαγές μπάλας κι εκτελέσεις, απρόσμενες με ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης. 

Ενταση, φωνές αλλά και γέλια σε κάθε ευκαιρία με τον Πασχαλάκη να «κλέβει» την παράσταση, συμπαρασύροντας και τους άλλους είτε παίζοντας με το …. φουσκωτό ομοίωμα της προπόνησης είτε πειράζοντας τον χειριστή του … «drone».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.