Στο Κόπα Λιμπερταδόρες και η Γοδόι Κρους

Έστω και αν χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική, η Γοδόι Κρους εξασφάλισε μία θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης περιόδου.

Έστω και αν χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την τελευταία αγωνιστική, η Γοδόι Κρους εξασφάλισε μία θέση στο Κόπα Λιμπερταδόρες της επόμενης περιόδου. Σε αυτό βοήθησε το σπουδαίο διπλό που σημείωσε με 2-0 επί της Ατλέτικο Ραφαέλα στη Σάντα Φε, αλλά και η ήττα της Ράσινγκ Κλουμπ από την Βελές Σάρσφιλντ με 1-0.

Οι «Μεντοσίνος» κατέλαβαν την 4η θέση της ειδικής βαθμολογίας με 55 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Ράσινγκ Κλουμπ και μαζί με τις Μπόκα, Λανούς, Βελές, Άρσεναλ θα εκπροσωπήσουν την Αργεντινή στην κορυφαία διοργάνωση της Λατινικής Αμερικής.
 
Η Γοδόι Κρους βρίσκεται στον 8ο όμιλο της διοργάνωσης με αντιπάλους τις Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, Ατλέτικο Νασιονάλ και τη νικήτρια από το ζευγάρι Καράκας-Πενιαρόλ.
 
Θυμίζουμε, η Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τις Σαμόρα (Βενεζουέλα), Φλουμινένσε και τη νικήτρια του ζευγαριού Σπορτ Ουανκάγιο (Περού)-Άρσεναλ Σαραντί.
 
Η Βελές Σάρσφιλντ συμμετέχει στον 7ο όμιλο με τις Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ, Γουαδαλαχάρα και την ομάδα που θα έρθει ως πρώτη από το Εκουαδόρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.