Γιαννιώτης: «Θέλω μετάλλιο στο Λονδίνο»

Η κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι ο μεγάλος στόχος του Σπύρου Γιαννιώτη.

Η κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου είναι ο μεγάλος στόχος του Σπύρου Γιαννιώτη. Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στη βράβευσή του από τον ΠΣΑΤ, καθώς επίσης και στην προετοιμασία του για τους Αγώνες του Λονδίνου. Ο Γιαννιώτης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Αρχικά, ο Γιαννιώτης τόνισε: «Το 2012 θα είναι η 3η ολυμπιάδα μου και θέλω ένα μετάλλιο. Κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτό το πράγμα στο μυαλό, ελπίζω να μην μου γίνει ψύχωση. Προσπαθώ να είμαι σε μια ήρεμη κατάσταση και να φτάσω στο σημείο να διεκδικήσω το μετάλλιο».

Και συμπλήρωσε: «Την κολύμπησα την πίστα τον Αύγουστο, είναι ωραία πίστα, έχει αρκετές σημαδούρες το οποίο και είναι λίγο πιο κουραστικό. Λογικά θα γίνει και καλύτερη κούρσα σε χρόνο. Θα ξεκαθαρίσουν και γρήγορα στη κούρσα οι γρήγοροι με τους μέτριους».

Επίσης, τόνισε για το πόσο εύκολο είναι το μετάλλιο στο Λονδίνο: «Είναι δύσκολο γιατί έχει να κάνει με επίπονη προπόνηση και πρέπει να φτάνεις καθημερινά στα όριά σου».

Τέλος, για το θέμα των κινήτρων και της στήριξης από την οικογένεια είπε: «Ο καθένας πρέπει να μάθει πρώτα τον αθλητισμό καλά και μετά τον πρωταθλητισμό. Επηρεάζονται οι γονείς και κοιτάνε διαφορετικά το όλο σπορ. Ενας αθλητής μπορεί να φτάσει στην διάκριση στα 25 και να βγάλει χρήματα, δεν το σκέφτεται όμως από ξεκίνημα. Βρήκαν όμως σαν δικαιολογία τον πλουτισμό ορισμένων αθλημάτων και έκοψαν όλα τα κίνητρα. Δεν είναι αναγκαίο να υπάρχει πλουτισμός στην μέση αλλά να έχει και ο αθλητής κάποια κίνητρα. Είναι δύσκολο, και το κολύμπι δεν φαίνεται να έχει έξοδα αλλά και τα μικρά μαζεύονται. Δεν μιλάμε για εκατομμύρια αλλά για μικρά πράγματα, γιατί δεν υπάρχουν χορηγοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.