Το χρώμα του χρήματος

Το χρώμα του χρήματος περιμένουν να δουν αυτή την εβδομάδα οι απλήρωτοι εδώ και μήνες ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Το χρώμα του χρήματος περιμένουν να δουν αυτή την εβδομάδα οι απλήρωτοι εδώ και μήνες ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Φαίνεται πως η πίεση που άσκησαν έφερε αποτελέσματα. Τα χρήματα θα προέρχονται από  έμβασμα, που θα στείλει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς.

Ο Νίκος Κωστένογλου που αφουγκράζεται τα αποδυτήρια έσπευσε να πει στους παίκτες στην χτεσινή προπόνηση: «Σας στηρίζω και δεν είμαι αδιάφορος. Θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω. Όποιος έχει πρόβλημα, να έρθει να μου το πει»,

Την ίδια ώρα ο Σταύρος Αδαμίδης ευελπιστεί στην υπογραφή ενός προσυμφώνου συνεργασίας, προκειμένου να υπάρχει μία απτή απόδειξη του ενδιαφέροντος από τον άγνωστης ταυτότητας επενδυτή. Σε αυτό θα καθορίζονται οι όροι της πιθανής συνεργασίας των δύο πλευρών και οι εκατέρωθεν δεσμεύσεις/υποχρεώσεις.

Στο μεταξύ ξεκίνησε η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” για τον αγώνα με την Στουρμ Γκρατς για την τελευταία αγωνιστική του Europa League. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδεύσουν στην Αυστρία. Ανάμεσα τους αναμένεται να είναι αυτό του Κώστα Μανωλά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.