Ρωτούσε τον Μέσι για τις αλλαγές

Βαραίνει ακόμα περισσότερο το κλίμα για τον Χόρχε Σαμπάολι στην Αργεντινή, παρά την πρόκριση της «αλμπισελέστε» στους «16» του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας.

Βαραίνει ακόμα περισσότερο το κλίμα για τον Χόρχε Σαμπάολι στην Αργεντινή, παρά την πρόκριση της «αλμπισελέστε» στους «16» του παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας. Ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Αργεντινό τεχνικό να ρωτάει τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια του αγώνα, αν θα πρέπει να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τον Σέρχιο Αγκουέρο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως την ενδεκάδα και την τακτική του αγώνα με τους Αφρικανούς την είχαν αποφασίσει οι ίδιοι οι διεθνείς της Αργεντινής. 

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Όπως ήταν φυσικό, το νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Σαμπάολι έφερε πολλά αρνητικά σχόλια στην Αργεντινή, με τον Τύπο της χώρας να τονίζει πως ο έμπειρος τεχνικός έχει διακοσμητικό ρόλο στον πάγκο της «αλμπισελέστε». Η κριτική που δέχεται ο Σαμπάολι για την απώλεια των αποδυτηρίων, αλλά και τις επιλογές του στο ρόστερ και στην ενδεκάδα της Αργεντινής στα προηγούμενα ματς είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της λατινοαμερικάνικης ομάδας στα γήπεδα της Ρωσίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.