Λάμπρου: «Θέλω να δείξω πολλά περισσότερα» (video)

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της ομάδας στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ένας από τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» που αγωνίζονταν ως δανεικοί με την ιδιαιτερότητα όμως πως ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε αγωνιστεί σε ματς της ομάδας του.

Ο Λάζαρος Λάμπρου είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της ομάδας στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Ένας από τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» που αγωνίζονταν ως δανεικοί με την ιδιαιτερότητα όμως πως ποτέ μέχρι τώρα δεν είχε αγωνιστεί σε ματς της ομάδας του. Πλέον επέστρεψε αποφασισμένος για να μείνει. Αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου φιλικού αγώνα της σεζόν πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση την οποία και συνδύασε με το πρώτο του γκολ. Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε σχετικά με όσα βρήκε στην επιστροφή του: «Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, οι συμπαίκτες μου, οι προπονήσεις είναι υψηλών απαιτήσεων, όλα είναι ότι πρέπει για να φτάσουμε σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο».


– Πρώτη εμφάνιση, είσαι ικανοποιημένος από αυτά που έδειξες;


«Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου … Φυσικά είναι πρώτο φιλικό, εννοείται πως θέλω να δείξω πολλά περισσότερα αλλά … πάμε καλά».


– Σε θέλουν και σε ζητούν αρκετές ομάδες αλλά εσύ είσαι εδώ. Πώς το αντιμετωπίζεις όλο αυτό;


«Εγώ ο στόχος μου είναι να παραμείνω εδώ, δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις, στα φιλικά που θ’ ακολουθήσουν θα δώσω ότι έχω και δεν έχω για να παραμείνω εδώ. Δεν κοιτάω άλλη ομάδα».


– Καλό σημάδι το πρώτο γκολ σε φιλικό;


«Είναι καλός οιωνός πάντα».


– Πιστεύεις πως θα τα καταφέρεις καθώς σημείωσες και για τον μεγάλο ανταγωνισμό … 


«Είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός αλλά πιστεύω σε μένα και πιστεύω πως θα τα καταφέρω».


– Το σχόλιό σου για τη Βασιλεία κι αν πραγματικά πιστεύεις πως ο ΠΑΟΚ θα είναι τότε σ’ επίπεδο τέτοιο ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την πρόκριση ….


«Η Βασιλεία είναι πολύ καλή ομάδα, έχει παράδοση στο Champions League. Παρόλα αυτά εμείς έχουμε εξίσου μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ καλούς παίκτες, ποιοτικούς και με τη συνοχή που έχουμε πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.