Αγραβάνης: «Ο Βασίλης με το 7...» (video)

19/05/2017 • 22:16
Αγραβάνης
  • shares
Αφού είπε στον Δημήτρη Καρύδα πως πλέον δεν υπάρχουν αναλύσεις για αυτά που κάνει ο Ολυμπιακός, ο Δημήτρης Αγραβάνης υποκλίθηκε στον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχει πλέον κάτι να αναλύσεις, το βλέπετε όλοι πως είμαστε στο παιχνίδι όλοι στα μεγάλα ματς. Ο καθένας εμψυχώνει τον άλλον, είναι έτοιμος να βάλει τα μεγάλα σουτ, να βγάλει μεγάλες άμυνες. Μόνος αυτός είναι ο τρόπος, είμαστε ομάδα.

Όταν νιώθεις αυτοπεποίθηση, θα το βάλεις το σουτ. Δουλειά, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα παίζουν το ρόλο τους για να παίρνεις αυτά τα ματς.

Στη Μαδρίτη δεν είχα παίξει τόσο καλά, ήμουν πιο μικρός. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα, αλλά αν η ομάδα δεν κέρδιζε θα ήμασταν πολύ στεναχωρημένοι. Απλά έχουμε περάσει στον τελικό, είμαστε τόσο κοντά, θέλουμε μια νίκη ακόμα για το τρόπαιο». 

Για τον Σπανούλη: «Υπάρχει το σύνθημα ο Βασίλης με το 7... Ήμουν σίγουρος του το έλεγα και μέσα στο ματς, πως θα έρθει η ώρα του, δεν απάντησε και το έκανε πράξη. 

Ο Βασίλης είναι ο ηγέτης που μας κάνει να σκυλιάζουμε σε κάθε φάση, μας δίνει κίνητρο χωρίς να κάνει τίποτα. Και μόνο που παίζει μαζί του σου δίνει τεράστιο κίνητρο».

Για το αν επιθυμεί συγκεκριμένο αντίπαλο: 
«Όποια ομάδα και να περάσει είναι ίδιου επιπέδου. Η Φενέρ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, η Ρεάλ είναι πολύ καλή και επιθετική ομάδα». 

Γράψτε το σχόλιο σας...