Σπανούλης: «Όλοι τους είναι υπερπολύτιμοι» (video)

Το «καπέλο» στους συμπαίκτες του έβγαλε ο Βασίλης Σπανούλης, που εξήγησε στην κάμερα του novasports πως ο Ολυμπιακός το έκανε... πάλι!
19/05/2017 • 21:41
Σπανούλης
  • shares
Το «καπέλο» στους συμπαίκτες του έβγαλε ο Βασίλης Σπανούλης, που εξήγησε στην κάμερα του novasports πως ο Ολυμπιακός το έκανε... πάλι!

Αναλυτικά δήλωσε:

«Δεν ξέρω αν είναι συνταγή Ολυμπιακού, αλλά ξέρω πως παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και δεν αφήνουμε κανένα ματς να πάει χαμένο, είτε παίζουμε καλά, είτε όχι».

Το 2012 Μάντζαρης και Παπανικολάου ήταν αγόρια, σήμερα ήταν άντρες;
«Ναι βέβαια, μας βοήθησαν πολύ και έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι. Όπως και όλα τα παιδιά, δεν χρειάζεται να κοιτάμε μόνο πόντους και στατιστική. Ο Αγραβάνης μπήκε μέσα πάλεψε, ο Πάτρικ, ο Κεμ, δεν θέλω να ξεχάσω κανέναν. Ο Έρικ έβαλε ένα τεράστιο τρίποντο, όλοι συνεισφέρουν και όλοι είναι υπερπολύτιμοι για αυτή την ομάδα».

Συνέχισε λέγοντας: «Όταν το έχεις ξανακάνει, έχεις την εμπειρία, την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση πως μπορεί να ξαναγίνει. Το έχουμε κάνει πολλές φορές, ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, την έχουμε φέρει όλοι μαζί στην κορυφή της Ευρώπης και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Δεν θέλω να επιλέξω αντίπαλο, να ξεκουραστούμε, να χαρούμε τη νίκη για μια-δυο ώρες και να δούμε με ποιον θα παίξουμε».

Για το αν είπε κάτι στον αντίπαλο πάγκο: «Όχι». 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις Κάουνας

Παρασκευή 20 Απριλίου, 21:15

Live