Πανιώνιος-Παναθηναϊκός: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί είπαν Μάντζιος και Γκόμεζ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Πανιώνιος - Παναθηναϊκός...

Δείτε τί είπαν Μάντζιος και Γκόμεζ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Πανιώνιος – Παναθηναϊκός…

Άκης Μάντζιος:

«Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια μεγάλη ομάδα που ωστόσο δείξαμε να ξέρουμε το παιχνίδι της και την αντιμετωπίσαμε στα ίσα. Χάσαμε το ματς στις λεπτομέρειες. Ήμασταν καλά διαβασμένοι και ο Παναθηναϊκός είχε λίγες τελικές. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Χρειάζεται προσπάθεια και η χρονιά θα είναι καλή για τον Πανιώνιο. Θα ήθελα να πω πως δύο παιδιά πέραν των τραυματιών που είχαμε στον αγωνιστικό χώρο οι Ρόκας και Σκέμπρι δεν μπορούσαν να παίξουν ως τραυματίες και παίζαμε με εννιά παίκτες στα τελευταία λεπτά», δήλωσε αρχικά.
Και πρόσθεσε για το παιχνίδι: «Για μια ακόμα φορά σας λέω πως ο Πανιώνιος στο ματς αυτό ήταν διαβασμένος. Απλά θεωρώ πως η ομάδα μου εκνευρίστηκε μετά το πέναλτι. Δεν ξέρω αν ήταν θα το κρίνετε εσείς αλλά νομίζω πως νωρίτερα έχει γίνει φάουλ στο κέντρο.
Υπάρχει πικρία για το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να πω και μετά το 1-1 ο Παναθηναϊκός πήρε το προβάδισμα με κόντρες στην περιοχή μας και στο φινάλε σε αντίστοιχη φάση στην περιοχή τους εμείς δεν ήμασταν το ίδιο τυχεροί. Πάντα όμως κάτι γίνεται με τον Παναθηναϊκό».
Τέλος ευχήθηκε και αυτός… «Περαστικά στον Φερέιρα να επιστρέψει στο σπίτι του γρήγορα και στην οικογένειά του».

Ζοσέ Γκόμεζ:

«Αυτό που μπορεί να συμβεί, αλλά έχουν ετοιμαστεί γι αυτό να γνωρίζουν οι αντίπαλοι το παιχνίδι μας. Προχωράμε επιθετικά για την νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Για τον Φερέιρα είπε πως: «Είχε την ευκαιρία να δει τον αγώνα από το νοσοκομείο. Και μετά μιλήσαμε με sms», ενώ για το πώς έγινε η ανατροπή σχολίασε: «Σε έναν αγώνα η δημιουργία από την άλλη ομάδα με κάποια φάουλ που σταματούν την ροή του αγώνα, δημιουργεί πρόβλημα στην άλλη ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο 15 λεπτο μπήκαμε άνετα όπως και με Άρη, δεχθήκαμε ένα γκολ και μετά ανεβάσαμε απόδοση. Άλλαξε η ταχύτητα που παίζαμε την μπάλα και οι διάδρομοι που ανοίξαμε περισσότερο στο ματς που βοήθησαν να έρθει η νίκη».
Ερωτηθείς αν προβληματίζεται που ο Παναθηναϊκός όπως και  με τον Άρη βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ, επεσήμανε: «Θα έλεγα ότι μπήκαμε και στο ματς με Άρη και εδώ όχι καλή αρχή σαν εικόνα για να έχουμε μια προστασία από τα φάουλ. Στην συνέχεια οι παίκτες έκαναν ένα καλό ματς και κατάφεραν να γυρίσουν της εις βάρος τους κατάσταση. Δείξαμε στο ματς πνεύμα αλληλεγγύης και ενότητας με πίστη για νίκη και πίστη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».
Και κλείνοντας είπε… «Όλοι μας στην τεχνική ηγεσία, η διοίκηση και οι παίκτες θα θέλαμε να αφιερώσουμε την νίκη μας στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και να του πούμε να κυλήσουν όλα ομαλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.