Αγγελόπουλοι: «Ψυχή, ομάδα, οικογενειακό κλίμα» (video)

Στα στοιχεία που φέρνουν τον Ολυμπιακό σε ακόμα έναν τελικό Final Four, στάθηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, που live στην κάμερα του novasports έδωσαν συγχαρητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.
19/05/2017 • 21:13
Αγγελόπουλοι
  • shares
Στα στοιχεία που φέρνουν τον Ολυμπιακό σε ακόμα έναν τελικό Final Four, στάθηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, που live στην κάμερα του novasports έδωσαν συγχαρητήρια στον Γιάννη Σφαιρόπουλο μετά τη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ.

«Υπάρχει χημεία, αυταπάρνηση, ομαδικότητα. Οι παίκτες σε όλες τις θέσεις κάνουν αυτό που μπορούν. Ακόμα και όταν περιορίζονται οι πρωταγωνιστές, αναλαμβάνουν άλλοι. Στο τέλος αναλαμβάνουν αυτοί που πρέπει. Σήμερα ήταν απίστευτα δύσκολο» ανέφερε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, με τον αδερφό του, Γιώργο να παίρνει το λόγο και να συμπληρώνει:

«Ήταν από τις κορυφαίες στιγμές του Ολυμπιακού. Δεν γίνεται να κάνεις συγκρίσεις. Όταν λέμε κόντρα σε όλους και σε όλα αυτό εννοούμε. Έχεις να αντιμετωπίσεις δισεκατομμύρια. Έρχεσαι με την ψυχή, την ομάδα και το οικογενειακό κλίμα. Αυτό σημαίνει κόντρα σε όλους και σε όλα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...