Κρατάει τα θετικά και ψάχνει τη βελτίωση

Ο Παναθηναϊκός κρατάει μόνο τα θετικά στοιχεία από την αναμέτρηση με τη Βέροια και αναζητεί την αγωνιστική βελτίωση, εν όψει των play off του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός κρατάει μόνο τα θετικά στοιχεία από την αναμέτρηση με τη Βέροια και αναζητεί την αγωνιστική βελτίωση, εν όψει των play off του πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι κόντρα στη «Βασίλισσα» του Βορρά και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σεμπαστιάν Λέτο πήραν τη νίκη 3-2, μειώνοντας της διαφοράς τους από τη δεύτερη ΑΕΚ στους τρεις βαθμούς. 

Ο Αντρέα Στραματσιόνι έμεινε ευχαριστημένος από το πείσμα ορισμένων παικτών, που έφερε τελικά τη νίκη, καθώς επίσης και από την απόδοση του Σεμπαστιάν Λέτο. Αντιθέτως, είχε αρκετά παράπονα από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και τα πολλά λάθη που έκαναν οι «πράσινοι» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ιταλός τεχνικός θέλει από τους «πράσινους» να ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με νίκες, έτσι ώστε να μπουν στο μίνι πρωτάθλημα, που θα ακολουθήσει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. 

Για τις αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Πανθρακικό, ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες. Τις προσεχείς ημέρες, ο Στραματσιόνι θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της Τρίπολης, όπου αναμένεται να προχωρήσει σε νέες αλλαγές στο βασικό σχήμα των «πρασίνων».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.