Δεύτερες σκέψεις για τον Ερνάνι

Η νέα καλή εμφάνιση του Ερνάνι στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό φαίνεται πως βάζει σε σκέψεις τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων», σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου στο λιμάνι.

Η νέα καλή εμφάνιση του Ερνάνι στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανθρακικό φαίνεται πως βάζει σε σκέψεις τους ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων», σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου στο λιμάνι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ικανοποιεί τους νταμπλούχους Ελλάδος με τις τελευταίες του εμφανίσεις και πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο παραμονής του στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ικανοποιημένος από τον συμπατριώτη του, όμως τις τελικές του αποφάσεις θα τις πάρει στο τέλος της σεζόν. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μετράει ήδη οκτώ γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και βρίσκεται στην τρίτη θέση των σκόρερ του Ολυμπιακού, πίσω από τους Φορντούνη και Ιντέγε. Για να παραμείνει ο Ερνάνι στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των «ερυθρολεύκων» και της Πόρτο, από την οποία έχει αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, το περασμένο καλοκαίρι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.