Κατά 75% στη Πουέμπλα

Σε ποσοστό 75% (!), αναφέρουν μεξικανικά δημοσιεύματα πως έχει προχωρήσει το ενδιαφέρον της Πουέμπλα για τον Νέρι Καστίγιο. Ο τελευταίος είναι διαρκής στόχος της συγκεκριμένης ομάδας από το Μεξικό και τώρα που ο Νέρι δεν τα πάει καλά στον Αρη, το ενδιαφέρον αυτό αναζωπυρώθηκε και μάλιστα με ποσοστά αυτοδυναμίας.

Σε ποσοστό 75% (!), αναφέρουν μεξικανικά δημοσιεύματα πως έχει προχωρήσει το ενδιαφέρον της Πουέμπλα για τον Νέρι Καστίγιο. Ο τελευταίος είναι διαρκής στόχος της συγκεκριμένης ομάδας από το Μεξικό και τώρα που ο Νέρι δεν τα πάει καλά στον Αρη, το ενδιαφέρον αυτό αναζωπυρώθηκε και μάλιστα με ποσοστά αυτοδυναμίας. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ο τοπικός αθλητικός τύπος της Πουέμπλα:

«Η Πουέμπλα έχει προχωρήσει τις επαφές σε ποσοστό 75%, έτσι ώστε να εντάξει τον παίκτη στο δυναμικό της ενόψει της νέας χρονιάς! Εφόσον κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα, θα πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος ανήκει στο δυναμικό του Άρη Θεσσαλονίκης και έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, της Σαχτάρ και της Μάντσεστερ Σίτι θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Μεξικού. Οι διοικούντες όμως εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναμονή ενός αίσιου τέλους στις διαπραγματεύσεις», γράφει αρχικά το εν λόγω δημοσίευμα και συνεχίζει:

«Θα είναι δύσκολο για τον σύλλογο να αντεπεξέλθει σ’ ένα συμβόλαιο εκατομμυρίων, που θα κάλυπτε τις απαιτήσεις του Καστίγιο. Δεν αποκλείεται όμως κάποια ειδική συμφωνία με χορηγούς, που θα καλύψουν μέρος του συμβολαίου, όπως ακριβώς η διοίκηση προσπάθησε να κάνει όταν επιχείρησε να φέρει στην ομάδα τον Πορτογάλο, Νούνο Γκόμες».

Η αλήθεια είναι πως για να συμβεί το οτιδήποτε, θα πρέπει πρώτα να κατατεθεί επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ Αρης, κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με την αγωνιστική εικόνα του Καστίγιο (σε συνάρτηση με τα χρήματα του εισπράττει), δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως μια τέτοια πρόταση θα είναι ότι καλύτερο για την κιτρινόμαυρη εταιρία η οποία τούτη την ώρα αμείβει με 550 χιλιάδες ευρώ το χρόνο έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ουσιαστικά προσφέρει ελάχιστα στην ομάδα.

Επομένως μάλλον θα είναι θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το οποίο πάντως μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.