«Ήθελε να ρισκάρει ο Μάριος»

Ο πατέρας του Μάριου Οικονόμου τόνισε πως ο γιος του ήθελε να ρισκάρει με την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και πως είχε πρόταση και από άλλη ιταλική ομάδα.

Ο πατέρας του Μάριου Οικονόμου τόνισε πως ο γιος του ήθελε να ρισκάρει με την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και πως είχε πρόταση και από άλλη ιταλική ομάδα. Σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο Γιώργος Οικονόμου, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός είχε άλλες δυο επιλογές πέρα από την ΑΕΚ, οι οποίες ήταν η παραμονή στην Μπολόνια και η άλλη ιταλική ομάδα, την οποία δεν την αποκάλυψε. 

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Οικονόμου δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport»: «Ο Μάριος είχε τρεις επιλογές: να μείνει στην Μπολόνια, να δεχθεί πρόταση από άλλη ιταλική ομάδα, την οποία θα μου επιτρέψετε να μην αναφέρω ή να πάει στην ΑΕΚ. Επέλεξε να δεχθεί την πρόταση της ΑΕΚ. Του είπα ότι θα δεχθεί αμφισβήτηση από την αρχή, ότι η πίεση είναι μεγάλη και πως θα πρέπει να αποδείξει την αξία του. Μου απάντησε ότι θέλει να ρισκάρει, να έρθει στην ΑΕΚ, με ξεκάθαρη και απόλυτα συνειδητή, καθώς, εκτός των άλλων θεωρεί μεγάλη πρόκληση τη συμμετοχή στα Κύπελλα Ευρώπης. Πάντως ήθελε, όπως μου είπε, να κουνήσει σεντόνι και θέλει πολύ να το κάνει με την ΑΕΚ. Πρέπει, βέβαια, να δουλέψει πολύ και να πάνε όλα αυτά από την αρχή, γιατί έχει δύσκολη αποστολή».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ο Βράνιες έφυγε έπειτα από πολύ καλή σεζόν με την ΑΕΚ, αλλά για μένα ο Μάριος έχεις τις δυνατότητες να παίξει. Και ποιοτικά μπορεί να φανεί καλύτερος του Βράνιες, αλλά αυτό θα χρειαστεί να το δείξει. Εύχομαι να τα καταφέρει, αν και έχει δύσκολη αποστολή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.