Ανανεώνεται αλλά δεν γυρίζει στα «παλιά» η ΑΕΛ!

Δύο νεαροί παίκτες οι Χαλάτσης και Πινακάς υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με τηνξ ΑΕΛ. Η Θεσσαλική ΠΑΕ απέρριψε την προοπτική επανένταξης στην ομάδα, τουλάχιστον υπό τη μορφή δανεισμού, του Άγγελου Καρατάσιου

Η ομάδα της Λάρισας σε άλλη μια μεταγραφική περίοδο δείχνει την επιθυμία της να προωθήσει νέα παιδιά από της γύρω περιοχές αλλά και τις υποδομές της προκειμένου σε βάθος χρόνου να βγει κερδισμένος τόσο ο σύλλογος όσο και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές, με οποιοδήποτε τρόπο. 

Έτσι χθες στη Θεσσαλική ΠΑΕ βρέθηκαν, ο 18χρονος Αλέξανδρος Χαλάτσης και ο 17χρονος Δημήτρης Πινακάς. Ο πρώτος αγωνίζονταν στον Δωτιέα Αγιάς κι ο δεύτερος στην Κ17 της ΑΕΛ. Αμφότεροι υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια.

Αντίθετα, απορρίφθηκε με προσωπική απόφαση του μεγαλομετόχου και προέδρου Αλέξη Κούγια η προοπτική δανεισμού του Άγγελου Καρατάσιου. Ο συγκεκριμένος ήταν πριν μήνες στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Εν τέλει συμφωνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά και πριν λίγα 24ωρα προτάθηκε να επιστρέψει στην ΑΕΛ υπό την μορφή δανεισμού!

Η ΠΑΕ και ο πρόεδρος κ. Κούγιας με σχετική ανακοίνωση , εξέφρασαν την πλήρη αντίθεση με αυτό το ενδεχόμενο τονίζοντας χαρακτηριστικά :
«Η άποψη του κ. Κούγια είναι ότι ποδοσφαιριστής που φεύγει από την ΠΑΕ ΑΕΛ δεν επιστρέφει σε αυτή και ειδικά ως δανεικός.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.