“Μια κατηγορία μόνος του ο Πελέ”

Ο Κιλιάν Μπαπέ σκόραρε δύο φορές στον αγώνα της προημιτελικής φάσης του μουντιάλ και συμπεριλήφθηκε πλέον στην ίδια κατηγορία με τον Πελέ. Τι λέει όμως ο ίδιος;

Στον τελικό του μουντιάλ 1958, μεταξύ της Βραζιλίας και της Σουηδίας, οι Βραζιλιάνοι επικράτησαν με σκορ 5-2 και ο Πελέ είχε καταφέρει να σκοράρει δύο γκολ ενώ ήταν κάτω των 20 ετών. Χθες (30/6) στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας ο Κιλιάν Μπαπέ κατάφερε να κάνει το ίδιο, με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στη σχετική λίστα. Ο 18χρονος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν υποστήριξε για τη συγκεκριμένη επιτυχία:

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

«Είμαι πολύ χαρούμενος και σίγουρα είναι κολακευτικό να ξέρεις πως έγινες ο δεύτερος έφηβος που πετυχαίνει δύο γκολ σε νοκ άουτ αγώνες στην ιστορία του μουντιάλ, μετά τον Πελέ. Ας βάλουμε, όμως τα πράγματα στη θέση τους. Ο Πελέ είναι μία άλλη κατηγορία, αλλά είναι ωραία να βρίσκεσαι ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους. Οπως έχω ήδη πει και πάντα λέω, σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, έχεις μαζεμένους τους κορυφαίους παίκτες. Γι’ αυτό και είναι ευκαιρία να δείξεις τι μπορείς να κάνεις και ποιες είναι οι ικανότητές σου. Δεν υπάρχει καλύτερος μέρος να βρίσκεσαι απ’ ότι στο παγκόσμιο κύπελλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.