Γκέιμπριελ: «Σημαντική η επιστροφή του Γκιστ»

Ο Κένι Γκέιμπριελ τόνισε πως η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού Superfoods είναι σημαντική και πως θα βοηθήσει την ομάδα του.
20/03/2017 • 13:12
Ο Κένι Γκέιμπριελ
  • shares
Ο Κένι Γκέιμπριελ τόνισε πως η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού Superfoods είναι σημαντική και πως θα βοηθήσει την ομάδα του. Ο Αμερικανός παίκτης συμπλήρωσε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι μέχρι τέλους, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Αρχικά, ο Γκέιμπριελ δήλωσε στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Έχουμε τρία ματς μπροστά μας, Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή, και θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την Αρμάνι διαφορετικά από την Μπασκόνια επειδή διαφέρουν οι στόχοι τους. Η Αρμάνι είναι ομάδα Euroleague και παίζει στη διοργάνωση για κάποιο λόγο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η επιστροφή του Γκιστ είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Πλέον είμαστε όλοι μαζί και θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι μέχρι τέλους για να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Παναθηναϊκός Superfoods - Αρμάνι Μιλάνο

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, 21:15

Live