Υποψήφιος για την Αργεντινή ο Καμπιάσο

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία της Αργεντινής, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Χόρχε Σαμπάολι.

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους για την τεχνική ηγεσία της Αργεντινής, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Χόρχε Σαμπάολι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου της Αργεντινής, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού φέρεται να εξετάζεται από τους ιθύνοντες της ομοσπονδίας της χώρας, οι οποίοι έχουν πάρει την απόφαση να απομακρύνουν τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό από τον πάγκο της ομάδας, μετά την εικόνα της «αλμπισελέστε» στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Το αρνητικό για τον Καμπιάσο είναι η απειρία του για τη συγκεκριμένη θέση, κάτι που τον φέρει στην τελευταία θέση της σχετικής λίστας. Στην κορυφή βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος, ο Αλεχάντρο Σαμπέγια, ο οποίος είχε οδηγήσει την Αργεντινή στον τελικό του προηγούμενου παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας. Στη δεύτερη θέση φέρεται να βρίσκεται ο Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος όμως δεσμεύεται με την Ατλέτικο Μαδρίτης και στην τρίτη ο Μαρσέλο Γκαριάρδο της Ρίβερ Πλέιτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.