Ομπράντοβιτς: «Μόνο τη νίκη»

«Μονόδρομος» αποτελεί η νίκη για τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Ηλυσιακό, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Μονόδρομος» αποτελεί η νίκη για τον Παναθηναϊκό στο ματς με τον Ηλυσιακό, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε πως δε θέλει σε καμία περίπτωση εμφάνιση όμοια με αυτή του αγώνα της Καβάλας.

Χαρακτηριστικά, ο Σέρβος τεχνικός τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι για το Ελληνικό πρωτάθλημα στο οποίο θα πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό, αφού ο Ηλυσιακός παίζει πολύ καλά φέτος και είναι μία ομάδα σοβαρή».

Και συμπλήρωσε: «Εμείς από αγώνα σε αγώνα θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι και να καταλάβουμε ότι κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και ότι πρέπει να σεβόμαστε σε κάθε ματς τους εαυτούς μας αλλά και τον αντίπαλο».

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης τόνισε: «Στον αγώνα με την ΚΚ Ζάγκρεμπ δείξαμε ένα θετικό πρόσωπο για ένα ημίχρονο. Θα πρέπει επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα να τα καταφέρουμε καλύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θέλουμε να παίξουμε καλά και τα 40 λεπτά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, αυτά που μας είπαν οι προπονητές μας και να πετύχουμε το στόχο μας απέναντι στον Ηλυσιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.