ΠΑΟΚτζήδικη μαγκιά

Με τη μαγκιά του και το σπαθί του ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μέσα στο Λονδίνο την πρόκριση στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον θέλει έστω την ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα για να τερματίσει πρώτος στον όμιλο.

Με τη μαγκιά του και το σπαθί του ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μέσα στο Λονδίνο την πρόκριση στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον θέλει έστω την ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική απέναντι στη Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα για να τερματίσει πρώτος στον όμιλο.


Οι Αγγλοι ίσως να περίμεναν πως κόντρα στον ΠΑΟΚ θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στη διοργάνωση και τη νέα χρονιά, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τα παλικάρια του Λάζλο Μπόλονι. 14 χρόνια μετά το γκολ του Ζήση Βρύζα στο Χάιμπουρι, ο “δικέφαλος” έφυγε με ένα σπουδαίο διπλό από το Λονδίνο.


Χρειάστηκαν μόλις έξι λεπτά για να “παγώσει” το Γουάιτ Χαρτ Λέιν και να αρχίσουν οι φίλαθλοι της Τότεναμ να σκέφτονται τα χειρότερα. Ο Γεωργιάδης σέντραρε από αριστερά και ο Σαλπιγγίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ. Οι πανηγυρισμοί των 2.000 φιλάθλων του ΠΑΟΚ δεν είχαν κοπάσει όταν στο 14′ και πάλι από σέντρα του Γεωργιάδη, αυτή τη φορά ο Αθανασιάδης με προβολή νίκησε τον Γκόμεζ, γράφοντας το 2-0 για το “δικέφαλο”.


Ο Ολλανδός διαιτητής, Μπας Νοϊχάους, ο οποίος είναι γουρλής για τις ελληνικές ομάδες, είδε χέρι στην προσπάθειας του Σταφυλίδη να διώξει πάνω στη γραμμή και καταλόγισε το πέναλτι αφήνοντας με δέκα παίκτες την ελληνική ομάδα. Ο Μόντριτς ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών στο 38′ και μείωσε σε 2-1.


Από εκείνο το σημείο και μετά η Τότεναμ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι παίκτες του Μπόλονι δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Κατέφεραν και κράτησαν το προβάδισμα και πανηγύρισαν για δεύτερη σερί σεζόν την πρόκριση στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.