Είπε “όχι” ο Παππάς

Ο Νίκος Παππάς απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού Superfoods για ανανέωση συμβολαίου, γεγονός που έχει δυσαρεστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο πράσινος σχεδιασμός συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και ένα από τα κομμάτια του παζλ που ήθελε “κολλημένο” στην ομάδα ο Τσάβι Πασκουάλ είναι και ο Νίκος Παππάς. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού Superfoods έκανε πρόταση στον Έλληνα γκαρντ αλλά η απάντηση του ήταν αρνητική.

Μάλιστα αυτή φέρεται να ήταν η δεύτερη πρόταση ανανέωσης προς τον Παππά ο οποίος και σε αυτήν απάντησε αρνητικά. Το γεγονός αυτό έχει δυσαρεστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πλέον το μέλλον του 28χρονου αθλητή μοιάζει μακρια από το “τριφύλλι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη πρόταση ήταν για τετραετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για κάθε χρόνο και απολαβές750.000 ευρώ το χρόνο. Η δεύτερη πρόταση ήταν για κλειστό διετές συμβόλαιο με απολαβές που έφταναν το 1.3000.000 ευρώ.

Χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν η υπόθεση Παππά έχει κλείσει για τους πρωταθλητές Ελλάδας, είναι βέβαιο πως πλέον οι πράσινοι εξετάζουν και εναλλακτικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.