Τζόρτζεβιτς: «Δεν τους απαντήσαμε»

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στα δύσκολα προβλήματα που του έβαλε η Λαμποράλ.

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στα δύσκολα προβλήματα που του έβαλε η Λαμποράλ. Ο προπονητής των «πράσινων» τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να παίξουν στο δεύτερο ματς με το… μαχαίρι στα δόντια, προκειμένου να κάνουν το μπρέικ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν απαντήσαμε στο δυνατό παιχνίδι τους, είναι μια ομάδα με πολλές αθλητικές ικανότητες και παρά το γεγονός πως είχαμε προετοιμαστεί να το αντιμετωπίσουμε σωστά, δεν ήμασταν ικανοί.. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε να μειώσουμε τη διαφορά, απαντούσαν με μεγάλα τρίποντα. Πέτυχαν 13 τέτοια σουτ. Είναι πολλά για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Εμείς από την άλλη δεν ήμασταν καλά επιθετικά και ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο δεν μπορείς να παίξεις. Στο επόμενο ματς της Παρασκευής, οφείλουμε να αγωνιστούμε με το μαχαίρι στα δόντια. Αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτή τη σειρά και να πάμε στο Final-4, οφείλουμε να αντιδράσουμε και να δω τη… σπίθα στα μάτια των παικτών μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.