Παπανικολάου: «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες»

Αρης Γεωργίου
11/01/2017 • 16:56
Παπανικολάου
  • shares
Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τη νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα ακόμα και χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη, σύμφωνα με τον Κώστα Παπανικολάου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Βαρκελώνη εν' όψει του αυριανού ματς της Euroleague:

«Δεν μπαίνουν σε ίδια μοίρα τα δύο ματς. Το πρώτο παιχνίδι πήγε όπως πήγε, αλλά πλέον δεν μπορούμε να κοιτάμε εκείνο το ματς. Θέλουμε να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική, να διεκδικήσουμε όλες τις μπάλες που θα είναι 50-50, να κοιτάζουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες. Λίγα λάθη, πάμε εκεί σωστά προετοιμασμένοι από τους προπονητές μας και κοιτάζουμε το καλύτερο μας. Μέλημα μας είναι να κοιτάζουμε την ομάδα μας, όχι τους άλλους. Κοιτάζουμε ένα παιχνίδι τη φορά, στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Έτσι πορευόμασταν και έτσι θα πορευόμαστε. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ο Σπανούλης για την ομάδα μας και πόσο τη βοηθάει, δεν είμαστε ομάδα που γκρινιάζουμε και ψάχνει για δικαιολογίες. Ανεξαρτήτως παικτών, ομάδων ή απωλειών, πάμε πάντα για να παλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη. Θα ήταν ευλογία να ήταν ο Βασίλης μαζί μας, τώρα, αυτοί οι 12 που πάμε εκεί, πάμε να παλέψουμε, πάμε για το καλύτερο». 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...