Σφαιρόπουλος: «Η πίεση είναι στην Μπαρτσελόνα»

11/01/2017 • 16:33
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.
  • shares
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τονίζει ότι η Μπαρτσελόνα έχει μεγαλύτερη πίεση από τον Ολυμπιακό στο αυριανό ματς της Euroleague.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στα ΜΜΕ πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Βαρκελώνη, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει ακόμα και χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη.

«Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, άσχετα με το τι έγινε στον πρώτο γύρο. Η Μπαρτσελόνα στην έδρα της παίζει πολύ γρήγορα και στο μισό γήπεδο και στον αιφνιδιασμό. Έχουν επιστρέψει σχεδόν όλοι οι τραυματίες που είχε, είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχουν βρει καλύτερο ρυθμό από πριν, παίζουν πάρα πολύ καλά στην έδρα τους. Ο Βασίλης δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αποστολή, οπότε όλοι οι υπόλοιποι, είτε είναι είτε όχι ο Βασίλης μαζί, πρέπει να κάνουν όσο καλά μπορούν τη δουλειά τους. Εμείς, όσο είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτό που πρέπει, η πίεση θα πηγαίνει στη Μπαρτσελόνα που έχει ανάγκη από τις νίκες. Ο Ολυμπιακός είναι Ολυμπιακός, πάντα υπάρχει πίεση και είτε είμαστε ψηλά είτε χαμηλά, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, το έχουμε συνηθίσει αυτό», είπε συγκεκριμένα ο Σφαιρόπουλος.
Γράψτε το σχόλιο σας...