Ο Ντε Λα Ρόσα στην HRT

Ο Πέδρο Ντε Λα Ρόσα θα οδηγεί τη νέα χρονιά το μονοθέσιο της Hispania Racing, αφού η ομάδα της Φόρμουλα Ένα ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ο έμπειρος Ισπανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Πέδρο Ντε Λα Ρόσα θα οδηγεί τη νέα χρονιά το μονοθέσιο της Hispania Racing, αφού η ομάδα της Φόρμουλα Ένα ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι ο έμπειρος Ισπανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 40χρονος «πιλότος είναι αυτή τη στιγμή οδηγός δοκιμών στη ΜακΛάρεν, αλλά «έτρεξε» για τη Ζάουμπερ στο φετινό γκραν πρι του Καναδά, αντικαθιστώντας τον (ασθενή) Μεξικανό «ρούκι», Σέρχιο Πέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η HRT θα είναι η πέμπτη ομάδα του Ντε Λα Ρόσα στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ένα, στο οποίο έκανε ντεμπούτο το 1999 με την Άροους, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στις Τζάγκουαρ, ΜακΛάρεν και Ζάουμπερ. Το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του είναι η δεύτερη θέση που πήρε στην Ουγγαρία το 2006 και η οποία είναι η μοναδική άνοδός του στο βάθρο σε 86 αγώνες.

Η HRT έκανε ντεμπούτο στη Φόρμουλα Ένα το 2010, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να βαθμολογηθεί μέχρι σήμερα. Το τωρινό δίδυμο οδηγών της HRT είναι ο Ιταλός Βιταντόνιο Λιούτσι και ο Αυστραλός Ντάνιελ Ρικιάρντο, ενώ ο Ινδός Ναραΐν Καρθικέιαν «τρέχει» σε επιλεγμένους αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.