Πογκμπά: “Δεν είμαι ο Ροναλντίνιο”

Μπορεί ο Πολ Πογκμπά να μην είναι ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ροναλντίνιο, αλλά τουλάχιστον βρίσκεται στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μπορεί ο Πολ Πογκμπά να μην είναι ο μεγάλος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ροναλντίνιο, αλλά τουλάχιστον βρίσκεται στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Γαλλία επικράτησε με 1-0 επί του Βελγίου και κατάφερε να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Βέβαια οι “τρικολόρ” δεν γνωρίζουν, ακόμα τον αντίπαλό τους, ο οποίος θα είναι ένας εκ των Κροατία ή Αγγλία. 

“Δεν είμαι Ροναλντίνιο, ποτέ δεν θα είμαι, αλλά είμαι Πολ Πογκμπά από το Roissy-en-Brie (σ.σ: μια ταπεινή γαλλική περιοχή, όπου γεννήθηκε) και θα παίξω στον τελικό του Μουντιάλ”, ήταν το αρχικό σχόλιο του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Βέβαια ο ίδιος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει “ιστορικό” αυτό που ζήσει η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν. “Είναι ιστορικό, ζούμε ένα όνειρο, αλλά λείπει ένα παιχνίδι ακόμα και το πιο σημαντικό δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αν χάσουμε, ξέρουμε ότι θα είναι ίδιο με το Γιούρο 2016 και θα ζήσουμε ξανά την ίδια ιστορία”, συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.