Σε ρυθμούς ΟΦΗ

Μετά τη χαλαρή προπόνηση της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Αρη, επέστρεψαν την Τετάρτη σε φουλ ρυθμούς με διπλή εκγύμναση πρωί κι απόγευμα.

Μετά τη χαλαρή προπόνηση της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Αρη, επέστρεψαν την Τετάρτη σε φουλ ρυθμούς με διπλή εκγύμναση πρωί κι απόγευμα. Ή αν προτιμάτε μπήκαν σε ρυθμούς ΟΦΗ τον οποίο αντιμετωπίζουν την προσεχή Κυριακή στο Ηράκλειο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι ανέτοιμοι Τσέζαρεκ, Γκαρσία και οι τραυματίες Καπετάνος και Γιακούποβιτς. Ο τελευταίος πάντως δείχνει να ανεβάζει ρυθμούς, ωστόσο πολύ δύσκολα θα θέσει υποψηφιότητα για βασικός. Ο Μάρκος Βελλίδης θα είναι αυτός που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια του Αρη, όπως είχε συμβεί, δηλαδή, σε όλα τα ματς από τότε που τραυματίστηκε ο Σηφάκης, πλην ασφαλώς της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ενδιάμεσο των δύο προπονήσεων, ο ΜίχαλΠρόμπιερζ μάζεψε τους παίκτες στο ξενοδοχείο όπου προβλήθηκε βίντεο με αγώνες του ΟΦΗ από το φετινό πρωτάθλημα. 

Την Πέμπτη η μοναδική προπόνηση της ημέρας, θα διεξαχθεί στο «Κλ. Βικελίδης». Θεωρείται μάλιστα ιδιαιτέρως κρίσιμη, καθώς ο Πρόμπιερζ αναμένεται να δοκιμάσει το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στο «Γεντί Κουλέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.