Διαγωνισμός: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του “Slender Man”

23 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Feelgood.Είστε λάτρεις των θρίλερ και των υπερφυσικών...

23 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Feelgood.

Είστε λάτρεις των θρίλερ και των υπερφυσικών πλασμάτων που σπέρνουν τον τρόμο και τη φρίκη; Τότε είστε τυχεροί γιατί το IGN Greece σε συνεργασία με την Feelgood σας πηγαίνουν σινεμά, στην πρεμιέρα του “Slender Man”.

Ένας από τους πιο ανατριχιαστικούς αστικούς μύθους της δεκαετίας, ο Slender Man, που το 2014 οδήγησε δύο 12χρονα κορίτσια σε απόπειρα δολοφονίας συμμαθήτριας τους, ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη σε ένα απόκοσμο, μυστηριώδες θρίλερ με την υπογραφή του Sylvain White (Stomp and the Yard, The Losers). Στην πρωταγωνιστική τετράδα συναντάμε την ταλαντούχα Joey King (The Kissing Booth, Wish Upon, The Conjuring) που αναλαμβάνει τα ηνία της ηγεσίας της κοριτσίστικης παρέας, δίπλα στις Julia Goldani Telles (The Affair), Annalise Basso (Captain Fantastic) και Jaz Sinclair (When the Bough Breaks). To cast συμπληρώνουν ο Alex Fitzalan (Season, I miss you) και ο Javier Botet – στο ρόλο του αφύσικου και τρομακτικού Slender Man – που έχει συνδέσει το όνομά του με ορισμένα από τα πιο επιτυχημένα θρίλερ των τελευταίων χρόνων (The Conjuring, Insidious 4, IT).

Δώρα

10 Διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας “Slender Man”, την Τετάρτη 22 Αυγούστου και ώς 21:00 (ώρα προσέλευσης 20:30), στον θερινό κινηματογράφο Άνεσις (Λεωφ. Κηφισίας 14).

Σε μια μικρή πόλη στη Μασαχουσέτη, μια παρέα κοριτσιών εκτελεί ένα τελετουργικό σε μια προσπάθεια να αποκωδικοποιήσει τον μύθο του Slender Man, μιας απρόσωπης, ψηλόλιγνης και τρομαχτικής φιγούρας με αφύσικα μακριά χέρια που ευθύνεται για την εξαφάνιση παιδιών. Όταν η μια από τις φίλες εξαφανίζεται μυστηριωδώς, αρχίζουν να υποψιάζονται ότι είναι, στην πραγματικότητα, το τελευταίο θύμα του Slender Man.

23 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την Feelgood.

Πάρτε Μέρος

a Rafflecopter giveaway

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.