Από νωρίς ξεκινά ο εορτασμός του BlizzCon

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το φετινό BlizzCon.Κάθε BlizzCon είναι ένα κομμάτι ιστορίας της...

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το φετινό BlizzCon.

Κάθε BlizzCon είναι ένα κομμάτι ιστορίας της Blizzard Entertainment. Είναι μία μοναδική ευκαιρία για εμάς στην Blizzard να γίνουμε “σπασικλάκια”, μαζί με το community, για το κοινό μας πάθος για τα παιχνίδια και να αποκαλύψουμε σε όλους, σε τι δουλεύουμε αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης το σημείο όπου συγκεντρώνεται το community για να βιώσει και να βοηθήσει στην δημιουργία αξέχαστων στιγμών που θα μείνουν για πάντα.

Φέτος, ξεκινάμε την σεζόν του BlizzCon με μερικά “ορεκτικά”. Δημιουργήσαμε το “Blizzard Community Spotlight 2018” infographic, δίνοντας έμφαση σε στατιστικά και fun facts για τους παίκτες μας και το τι κάνουν εντός κι εκτός των παιχνιδιών μας, όπου περιλαμβάνει και μερικά εντυπωσιακά γεγονότα τα οποία κάνουν την BlizzCon να είναι ένα θέαμα. Δημιουργήσαμε επίσης μία βίντεο καμπάνια που επιτρέπει σε όλους σας να ξανά-ζήσετε και να ψηφίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές από προηγούμενες BlizzCons.

Έπειτα υπάρχει σαφώς και το επερχόμενο BlizzCon, όπου μπορεί ο οποιοσδήποτε να ακολουθήσει μέσω του Virtual Ticket. Σήμερα, θα δώσουμε μία πρώτη εικόνα από το τι έρχεται σε τρεις εβδομάδες όπου θα ξεκινήσει το πρόγραμμα τις BlizzCon και του Virtual Ticket 2018, με το “BlizzCon All-Access Kick-Off Show.” Μεταβείτε πιο κάτω στο σημείο “Save the Dates”, αν ανυπομονείτε να δείτε τι σας περιμένει.

Best of BlizzCons Past

Αυτό που αρμόζει στο 12ο BlizzCon, που λαμβάνει χώρα 2-3 Νοεμβρίου, είναι να ξεκινήσουμε τις δραστηριότητες μας δίνοντας σας την ευκαιρία να ξαναζήσετε τις πιο αξέχαστες στιγμές από το σόου και να ψηφίσετε το δικό σας “Best of BlizzCon” όλων των εποχών.

Ανεξάρτητα αν το ζήσατε από κοντά, το είδατε online ή απλά ακούσατε γι’ αυτό, κάθε BlizzCon έχει τις δικες του εκπλήξεις κι απολαύσεις. Αυτές περιελάμβαναν ανακοινώσεις κι εκπλήξεις από την τελετή έναρξης, έκτακτες εμφανίσεις από αγαπημένες μας προσωπικότητες, επικές esports στιγμές. Προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές από όλες αυτές τις κατηγορίες και να δούμε ποιές θα επιλέξετε εσείς για καλύτερες όλων των εποχών.

Θα κυκλοφορούμε νέα “Best of BlizzCon” βίντεο από τις τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες κάθε δύο εβδομάδες και θα μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας από κάθε μία. Λίγο πριν το σόου, θα αποκαλύψουμε το “Best of BlizzCon Moments of All Time.” Η καμπάνια έχει ήδη ξεκινήσει με το “Top BlizzCon Surprises,” και μπορείτε να καταχωρίσετε live την ψήφο σας.

Blizzard Community Infographic

Οι κόσμοι της Blizzard είναι ζωντανοί εξαιτίας των δραστήριων communities παικτών. Για να απαθανατίσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά που αγαπάμε περισσότερο στο community μας, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα αστείο infographic. Είναι μία μίξη στατιστικών και fun facts από τα Blizzard Battle.net, Blizzard franchises και BlizzCon. Υπάρχουν πράγματα εκεί που μας εξέπληξαν ακόμα κι εμάς.

BlizzCon 2018 Save the Dates!

Κάθε χρόνο η BlizzCon πραγματοποείται με το δικό μας “BlizzCon All-Access Channel Kickoff Show”, μία livestream υπηρεσία που περιέχει teases, αποκαλύψεις και ειδικούς καλεσμένους. Το σόου σηματοδοτεί και την έλευση του BlizzCon Virtual Ticket, που περιλαμβάνει πρεμιέρες κι αποκλειστικά βίντεο. Πάρτε μια γεύση παρακάτω του τι περιλαμβάνει:

  • “BlizzCon All-Access Kickoff Show” Livestream— 13 Σεπτεμβρίου
  • Συντονιστείτε www.blizzcon.com στις 01:00 π.μ. για να δείτε αποκαλύψεις για το BlizzCon 2018, παρακολουθήστε το unboxing του BlizzCon Goody Bag, αποκτήστε το πρώτο in-game αντικείμενο (για τους κατόχους Virtual και BlizzCon εισητηρίων) για το Overwatch και πολλά ακόμα!
  • Δείτε δωρεάν τα πρώτα επεισόδια των αποκλειστικών Virtual Ticket προγραμμάτων
  • Build-A-Panel: Λάβετε μέρος στο “crowd-crafting” το πρώτο community panel που δημιουργήθηκε για το BlizzCon.
  • Drawn to Adventure: Παρακολουθήστε την δημιουργική διαδικασία των καλλιτεχνών της Blizzard καθώς μοιράζονται την πρόοδο, την γνώση και τις εμπνεύσεις τους.
  • The Vault: Δείτε ιστορικά α από τα παιχνίδια μας που είναι πολύ σημαντικά – και σε ορισμένες περιπτώσεις πολύ εύθραυστα – για να κρατηθούν οπουδήποτε αλλού εκτός ασφαλούς σημείου.
  • Elite Cosplay: Από την σύλληψη στην δημιουργία, δείτε την αφοσίωση, το πάθος και την αγάπη για το παιχνίδι, που χρειάζεται ώστε να γίνει κάποιος πραγματικός elite cosplayer.
  • Pause for Laughter: Ετοιμαστείτε για μια ασυνήθιστη, εντυπωσιακή ματιά στα παιχνίδια της Blizzard και στις μοναδικές προσωπικότητες που αποτελούν τις κοινότητές μας
  • BlizzCon Virtual Ticket Pre-Show Programming— 13 Σεπτεμβρίου – 31 Οκτωβρίου
  • Παρακολουθήστε νέες, σχεδόν καθημερινές, κυκλοφορίες βίντεο, με πρωτότυπο προγραμματισμό δημιουργημένο από την Blizzard και μία βραβευμένη ομάδα παραγωγών, συγγραφέων, σκηνοθετών και ταλέντων.
  • BlizzCon Opening Week— 26-30 Οκτωβρίου
  • Blizzard Arena Los Angeles: Οικοδεσπότης των αρχικών γύρων για τους τελικούς esports σε World of Warcraft®, Heroes of the Storm® και StarCraft® II που θα κορυφωθούν στην BlizzCon.
  • BlizzCon 2018— 2 με 3 Νοεμβρίου
  • Η BlizzConn ξεκινά με ένα pre-show και τις μεγαλύτερες ανακοινώσεις μας στην τελετή έναρξης, με ζωντανή αναμετάδοση στις 2 Νοεμβρίου 20:00 ώρα Ελλάδος, από το Anaheim Convention Center.
  • Το Virtual Ticket αναμεταδίδει ζωντανά καθόλη την διάρκεια του σόου, το κύριο περιεχόμενο και σας δίνει αποκλειστική πρόσβαση σε συνεντεύξεις με developers, προσωπικότητες του community και επαγγελματίες των esports.
  • Μαζί με τις δύο γεμάτες μέρες από νέα, developer panels και ψυχαγωγία με το community σε διάφορες σκηνές, η BlizzCon περιλαμβάνει τους υπέρτατους διαγωνισμούς των Blizzard esports:
  • StarCraft II WCS Global Finals
  • World of Warcraft Arena World Championship Global Finals
  • World of Warcraft Mythic Dungeon Invitational All-Stars
  • Heroes of the Storm Global Championship Finals
  • Hearthstone Global Games Finals
  • Overwatch World Cup Finals

Το παρόν κείμενο αποτελεί δελτίο τύπου της Blizzard Entertainment για το BlizzCOn 2018.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.